Selectați pagina

INTERNETUL VA FI CONSTRÂNS

INTERNETUL  VA  FI  CONSTRÂNS

internet restrinsMediul internet ne permite să aflăm multe lucruri şi să obţinem cele mai diferite informaţii într-un mod surprinzător de uşor. Însă, aşa cum îl cunoaştem acum, va dispare, cauza fiind – IDENTITATEA ELECTRONICĂ VIRTUALĂ. O lege din Franţa ,,spune” că buletinele electronice vor avea două cipuri dintre care unul să fie identitate virtuală. Mai există o seamă de pachete de legi naţionale şi internaţionale, un fel de INSTITUŢIE VIRTUALĂ .

Va apare un sistem de semnatură virtuală, prin care fiecare persoană trebuie sa fie identificată digital. Nimeni nu va putea intra pe un blog sau pe pagini de ziare să descarce ceva, fără a fi identificat. Toate mişcările dumneavoastră vor avea nume şi prenume şi asta legal. Dacă vei descărca ceva, identitatea ta digitală te va pârî autorităţilor şi vei fi un delincvent. Dacă te vei ,,alia” cu cineva sau vei face un comentariu care nu este pe placul ’’stăpânului’’, vei fi un infractor sau poate un terorist. Dacă primeşti sau schimbi produse ce implică drepturi de autor, identitatea virtuala te va da de gol şi vei putea face puşcărie. În unele ţări legile drepturilor de autor sunt foarte dure, asemănător legilor traficului de droguri.

Nu vei putea afla ştiri de ultimă oră, nu vei putea asculta muzică, nu vei putea vedea video, nu vei putea publica o pagină PDF fără a plăti. Poşta electronică va fi investigată, iar dacă vei primi vreun mesaj suspect, vei fi chemat la politie. Nu vei putea cripta şi proteja pagini, acestea se vor şterge din servere. Blogurile vor fi supuse legilor drepturilor de autor, antidiscriminării, iar cele ANTI SISTEM vor fi eliminate sau şterse. În Occident Internetul va fi mult mai ieftin, în unele locuri chiar gratuit. Dacă nu eşti ,,cuminte” sau li se pare că ,,nu ai origine sănătoasă” ţi se ia accesul la NET pe viaţă. Sau în cazuri mai puţin dure ţi se poate interzice accesul pe luni sau ani, depinde de cât de mult ai deranjat SISTEMUL.

Dacă identitatea ta digitală este la spam-adio internet. Site-urile care până acum au fost gratuite-vor fi cu bani; plăţile se vor face prin NET, prin banca on line, bineînţeles cu importante niveluri de comision. Toate sucursalele băncilor vor dispărea în puţini ani, deoarece nu se mai justifică în NOUA DICTATURĂ ELECTRONICĂ şi mulţi îşi vor pierde locurile de muncă. Plata prin card va fi infracţiune în viitor. Pentru a nu lăsa accesul la net a persoanelor revendicative şi anti guvern, taxele pentru folosirea internetului vor fi foarte mari. ,,Libertatea” ta este atâta câţi bani ai.

Sursa: saccsiv.wordpress.com

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *