Selectați pagina

Fotografia zilei: Întâlnirea şefului OMS cu oficialii chinezi, avându-l pe zeul distrugator SHIVA pe fundal

Fotografia zilei: Întâlnirea şefului OMS cu oficialii chinezi, avându-l pe zeul distrugator SHIVA pe fundal

Fotografie care dezvăluie întâlnirea şefului OMS cu oficialii chinezi avându-l pe Shiva: Hindu ‘Dumnezeul Distrugător’ pe fundal

“Asta a spus el: ‘Cea de-a patra bestie [înseamnă că]—va exista un al patrulea regat pe pământ care va fi diferit de toate celelalte regate; va devora întregul Pamant, il va călca în picioare şi il va zdrobi.” Daniel 7:23 (The Israel Bible™)

O poză postată pe Twitter cu mai mult de un an în urmă de către şeful OMS (Organizaţia Mondială a Sănătăţii) pare a fi ok la prima vedere, dar la o privire mai atentă relevă o întâlnire dintre OMS şi o organizaţie chineză orientată spre dominarea pieţelor globale. Şi mai supărător este că întâlnirea este supravegheată de statuia zeiţei hinduse cunoscute ca Shiva Distrugătoarea.

O poză a apărut din nou la suprafaţă arătând o întâlnire la nivel înalt între oficialii OMS şi oficialii din sănătate chinezi. Poza a fost postată în ianuarie 2019 pe pagina de twitter a lui Tedros Adhanom Ghebreyesus care este director general al OMS din 2017. Inexplicabil, aşezată ostentativ în capul mesei este o statuie a zeiţei hinduse, Shiva, cunoscută şi ca “Shiva Distrugătoarea.”

Postarea spune că ocazia a fost de a celebra participarea OMS la iniţiativa “Belt and Road” din China prin sprijinirea a “peste 2 000 de lucrători din sănătate chinezi să se instruiască în străinătate.” Asta este şi mai inexplicabil decât prezenţa statuii unei zeităţi hinduse la întâlnire, de vreme ce “The Belt and Road Initiative” nu are nimic de-a face cu sistemul de sănătate. Este, de fapt, o strategie globală de dezvoltare adoptată de guvernul chinez în 2013 implicând dezvoltarea infrastructurii şi investiţiile în aproape 70 de ţări şi organizaţii internaţionale în Asia, Europa, şi Africa. Numită oficial One Belt One Road (OBOR) o centură un drum, numele a fost schimbat în 2016 când guvernul chinez a considerat că accentul pe cuvântul “una” putea duce la interpretări greşite. Totuşi, “One Belt One Road” încă se foloseşte în limbajul ziariştilor chinezi.

Obiectivele declarate sunt să “construim o piaţă mare şi unificată şi să ne folosim la maxim atât de piaţa internaţională cât şi de cea locală, prin schimb cultural şi integrare, să creştem înţelegerea reciprocă şi încrederea naţiunilor membre, către un cadru inovativ cu infuzii de capital, atragere de talente, şi bază de date tehnologică.” Criticii o văd ca o forţare pentru dominaţia chineză în afacerile globale cu o reţea comercială centrată pe China.

Shiva este una dintre principalele zeităţi din Hinduism şi e cunoscută ca “Distrugătoarea” în Trimurti, trinitatea hindusă care-i include pe Brahma şi Vishnu. În Hinduism, Shiva reprezintă o dualitate fiind atât un binefăcător cât şi un distrugător.

Devdutt Pattanaik, un cercetător al mitologie indiene, a scris un articol în Economic Times explicând cum se potriveşte Shiva în societatea corporatistă modernă.

“Organizaţiile sunt facute de oameni care au dorinţa de a realiza ceva,” a scris Pattanaik. ”Această dorinţă îi face să fie Brahma, creatorul organizaţiei, dar când dorinţa încetează şi se depărtează de organizaţie devine Shiva, distrugătorul.

Hinduismul nu este una dintre cele cinci religii recunoscute de guvernul Chinez, deci nu se ştie de ce statuia unei zeităţi Hinduse ar fi arătată la întâlnire.

Poate şi mai deranjantă este marea statuie a lui Shiva Distrugătorul care este expusă vizibil la intrarea în European Organization for Nuclear Research, cunoscută ca CERN, în Elveţia. CERN operează cel mai mare laborator de fizica particulelor din lume. Fizicianul Fritjof Capra explică enigmatica prezenţă de la laborator spunând, “Pentru fizicienii moderni, dansul lui Shiva este dansul materiei subatomice.”

În 2012, organizaţiei CERN i-a fost conferit statutul de observator oficial în cadrul ONU.

Este interesant de observant că cercetarea nucleară a fost asociată cu Shiva de la înfiinţare. J. Robert Oppenheimer, cunoscut ca “părintele bombei atomice” pentru lucrul la bombele sale lansate deasupra Japoniei la sfârşitul celui de-al doilea Război Mondial a recitat un citat referitor la Shiva dintr-un text Hindu, Baghavid-Gita, la primul test cu bomba atomică din 1945.

“Am devenit moartea, distrugătorul lumilor,” a spus Oppenheimer.

Se crede că el observase că, la fel ca zeitatea Hindu-Shiva, o armă nucleară are o dualitate inerentă: beneficiu dar şi oribilă distrugătoare:

Imaginea pare şi mai deranjantă dacă luăm în considerare trecutul gazdei sale de pe twitter, Tedros Adhanom. Candidatura lui Tedros pentru postul de director-general al OMS a fost serios contestată de câteva partide din Etiopia, din cauza carierei sale în cadrul Tigray People’s Liberation Front, cea mai puternică dintre mişcările de eliberare armate din Etiopia cu declarată ideologie marxistă şi un nenumărat şir de violări ale drepturilor omului. TPLF vede auto-determinarea sa ca pe o rampă de lansare pentru revoluţia socialistă supremă. TPLF a adus milioane de dolari în sprijin financiar pentru candidatura lui Tedros la OMS.

În plus, pe când era Ministrul Sănătăţii din Etiopia, era cunoscut pentru descurajarea jurnaliştilor în scrierea de articole despre cazurile suspecte de holeră din ţară în timp ce împiedica în mod deliberat acţiunile de salvare a vieţilor. Ministeriatul său a fost acuzat de bancrută frauduloasă cu peste 7 milioane de dolari, fonduri trase pentru această epidemie.

Tedros a identificat acoperirea universală a sănătăţii ca primă prioritate la OMS. În 2017, Tedros l-a ales pe preşedintele Robert Mugabe din Zimbabue, un lider cu un trecut oribil în ceea ce priveşte abuzul în drepturile omului, să ocupe postul de Ambasador Onorific al OMS. Observatorii au spus că Tedros a întors astfel o favoare din Campania electorală.

Sursa: https://www.breakingisraelnews.com/148647/photo-surfaces-of-who-chief-meeting-chinese-officials-with-shiva-hindu-god-of-destruction/

Traducerea: Costin Ştirbu

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.