Selectați pagina

Inimaginabil! O invazie de păianjeni veninoşi a dus la evacuarea a patru şcoli din Marea Britanie

Inimaginabil! O invazie de păianjeni veninoşi a dus la evacuarea a patru şcoli din Marea Britanie

O invazie de păianjeni veninoşi a dus la evacuarea a patru şcoli din Marea Britanie. Mii de elevi din clasele primare şi gimnaziale vor fi nevoiţi să stea acasă aproximativ o lună, timp în care în instituţii vor fi făcute dezinsecții, scrie publika.md

Autorităţile spun că în clădiri au fost găsite numeroase ouă lăsate de specia “văduva falsă”. O persoană muşcată de un astfel de păianjen poate avea dureri în piept, inflamaţii şi furnicături în degete.

Şi în anii precedenţi, în Marea Britanie au fost închise şcoli din aceeaşi cauză. Specialiştii spun că în Regatul Unit sunt peste 600 de specii de păianjeni care s-au înmulţit foarte mult de-a lungul timpului.

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

1 Comentariu

 1. ion

  Tantarii si ganganiile inca din al 2-lea razboi mondial, din 1944 se testeaza ca sa fie aruncate pe front impotriva inamicului ca ARMA BIOLOGICA TERORISTA de ucidere in massa.

  Azi americanii au dezvoltat in asa hal aceasta arma ca face ravagii pe glob. DE ce credeti ca in Moldova a aparut asazisa ,,epidemie de rujeola,, la copii? au ei baze militare in Romania in fiecare judet al tarii, baze secrete, si oficiale doar trei.

  Americanii au inventat virusul WEST NILE, HIV SIDA, EBOLA, virusul ZIKA care produce microcefalie la copiii nascuti, si mame intepate de tantari.

  Scopul este unul Demografic si terorist. Arunca in aer VIRUSI, ganganii, orice, au avioane militare destule in Europa, cat sa faca aici macel.

  Răspuns

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *