Selectați pagina

Îngrozitor! Ritualul dezbotezării în Moldova! Video.

Îngrozitor! Ritualul dezbotezării în Moldova! Video.

Îngrozitor! Ritualul dezbotezării în Moldova! Video.

dezbotezare

[youtube]http://youtu.be/h_23mKb6Aos[/youtube]

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

8 Comentarii

 1. marele Păcătos

  nu este valabil nimic, pur şi simplu osânda v-a fi mai cumplită dacă ajunge sufletul în iezerul de foc.
  dar şi pentru o astfel de formalitate într-un minut poate intra mii de diavoli în oamenii aceştia.
  şi dacă la spital de cel bolnav trupeşte nu râdem, ci îi compătimim, mai mult ca atât trebuie să compătimim pe aceşti fraţi.
  Nu judecaţi!
  A dacă sunteţi Creştini – rugaţivă!

  Răspuns
 2. al Domnului

  Mi s-a făcut tare greu pe suflet privind apostazierea şi hula oamenior acestora care s-au vândut satanei. Câtă micime de suflet! Câtă prostie omenească! Nici nu-mi ajung cuvinte să descriu marea durere ce mi-a provocat-o acest gest! Se înmmulţesc fiii fărădelegii pe acest pământ sfinţit cu sudorile şi cu sângele strămoşilor noştri ortodocşi. Doamne, mai îngăduie-ne timp de pocăinţă şi nu ne pierde pe toţi din cauza nelegiuirilor ce s-au înmulţit pe acest pământ! În Evanghelie scrie că păcatul împotriva Duhului Sfânt nu se va ierta! Acesta este un înfricoşător păcat şi blasfemie împotriva Duhului Sfânt. Deci, pentru aceşti oameni este deja închisă Împărăţia Cerurilor. Numai dacă se vor trezi şi se vor întoarce la Dumnezeu cu căinţă, cred că vor fi iertaţi. Câţi mucenici au râvnit după Botez şi au fost botezaţi în propriul lor sânge, neavând parte de Botezul care îl avem noi şi de vremea de pace pe care o avem pentru a mulţumi lui Dumnezeu şi pentru a ne pocăi. Iar aceştia calcă în picioare Taina care îl aduce pe om în ceata creştinior… Mare durere, fraţilor! Mare durere!

  Răspuns
 3. marele Păcătos

  Conducătorii, stăpânitorii şi ierarhii sunt pricina tuturor răutăţilor, dar în particular fiecare trebuie să răspundă pentru orice greşeală.
  Dacă aceşti fraţi n-au avut educaţia cuvenită – evident că nu vor reuşi să difere duhurile între ele care le desparte o linie subţire alcătuită din smerenie.
  dacă vrea cineva să contribuie cu ceva – să se roage!

  Răspuns
 4. Gheorghe

  Intradevar cum poate un satanist ca blega sau brega cu ai sai, sa fie Crestin. Numele de crestin se merita. Apostolul Petru fiind intrebat de ce neam este, de unde provine, ce statut are a raspuns ca: sunt de cel mai Inalt neam sunt crestin, sunt de cea mai Inalta provinienta sunt crestin, sunt cel mai bogat pentru ca sunt crestin. Vai de capul celor ce fac astfel de nebunii, sau lepadat mai inainte prin faptele lor de Hristos si iata ca diavolul ia indemnat sa o faca si deschis.
  Consider ca Mitropolia Moldovei ar trebui sa dea anatemei acesti oameni la fel de public, iar politia sa se implice fiindca ei provoaca ura si dezbinare interconfesionala, acesti indivizi prin gestul lor constring si lezeaza tot ce este mai Sfint in poporul moldovenesc.De datoria fiecarui crestin este sa astupe GURA si GESTURILE hulitoare(mai ales de Sf.Impartasanie comparind-o cu o bomboana) a celui ce face astfel de blasfemii asupra Adevaratului Dumnezeu. Sf.Stefan cel Mare era sa le taie capetele. Tradatori.

  Răspuns
 5. Gheorghe

  SF.Ioan Gura de aur spune: Daca vei auzi pe cineva ca huleste pe Dumnezeu dute si sfintesteti palma si daca te vor duce si te vor intreba la dregatori sau la conducere de ce la-i batut sa spui deschi ca: a hulit pe Dumnezeul cel PreaInalt si pe Imparatul Slavei.
  Daca noi aparam parintii, rudele noastre daca ar spune cineva un cuvint rau despre un Imparat pamintesc, cu siguranta va fi pedepsit de slugile imparatului. Cu atit mai mult se cuvine sa aparam pe Adevaratul Dumnezeu. Doamne ajuta!

  Răspuns
 6. TI

  stupid.. popor cu credinta dreapta da ei dau cu piciorul…

  Răspuns
 7. ludmila

  Persoane, care n-au cu altceva cu ce se manifesta! Nu intzeleg de ce au facut-o public? De ce n-au facut-o in curtea parintilor sai si sa-si invite si nasii de botez ca martori? Poate-i dumerea cineva!

  Răspuns
  • marele Păcătos

   fiindcă masonii au ca idee să atace nu numai din interiorul Sfintei Biserici, ci şi din afară, precum din exemplul că duhurile căzute între ei nu se împacă şi se urăsc unii pe alţii.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *