Selectați pagina

Îngrozitor! Nu şi-a avortat propriul copil, ci l-a ucis după naştere pentru a-i dona organele. Presa a relatat cazul ca ceva POZITIV!

Îngrozitor! Nu şi-a avortat propriul copil, ci l-a ucis după naştere pentru a-i dona organele. Presa a relatat cazul ca ceva POZITIV!
Presa în general, promotoare a donării de organe, a relatat cazul ca ceva EMOȚIONANT!

A adus pe lume o fetiță doar pentru a salva alte vieți! Acesta este numele unei fetițe sin Cleveland, Statele Unite, care s-a născut în ajunul Crăciunului, a trăit o săptămână și a salvat o grămadă de vieți.

Totul a început în săptămâna 18 de sarcină, atunci când părinții ei au aflat de la medici că fetița lor nu se dezvoltase normal și urma să se nască fără creier. Medicii au sfătuit-o să facă întrerupere de sarcină, dar mama și tatăl ei au refuzat.

Normal ar fi fost, din perspectivă ortodoxă, ca pruncul să se nască, să fie botezat și părinții să-și pună nădejdea în bunul Dumnezeu pentru supraviețuirea fiicei lor. Sunt multe cazuri de persoane care duc o viață aproape normală fără creier sau fără bucăți mari de creier. VIDEO.

Doar că părinții au vrut să se nască copilul pentru a fi hăcuit de medici:

S-au încăpățânat să ducă sarcina până la cap și prin sacrificiul fiice sale să salveze alte vieți.

Pentru că, prelevarea de organe se poate face doar de la o persoană VIE!

Bebelușul lor s-a născut, așa cum spuseseră medicii, fără creier și a trăit doar câteva zile. O viață scurtă, dar care înseamnă o nouă șansă de supraviețuire pentru alți bebeluși.

Bebelușul a trăit până în momentul în care medicii au început să-l împartă în bucăți cu bisturiul. Iar părinților nu li s-a spus acest lucru, ci ei trăiesc cu impresia că au făcut un faptă măreață:

Acesta a fost și motivul pentru care părinții au vrut să ducă sarcina la termen: pentru ca organele fiicei lor să fie donate.

„Păstrarea sarcinii a însemnat că putem să îi donăm organele, așa încât alte mămici să aibă șansa de a-și duce acasă bebelușii, chiar dacă noi nu vom putea face asta. Ea a fost sursa noastră de putere! Am rezistat în toată perioada asta doar cu gândul la ea, la miracolul pe care îl va aduce pentru atâtea alte familii”, a declarat Krysta, mama bebelușului.

Organele donate de Krysta și Derek au salvat viața a doi bebeluși.

Multă emoție, ce ambalează frumos o crimă!

Sursa: https://www.stirilekanald.ro/emotionant-a-adus-pe-lume-o-fetita-doar-pentru-a-salva-alte-vieti-20006026

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *