In orasul Chandler din statul Arizona, sotii Sarah Beck și Brooks Bryce au discutat cu presa locală după ce copiii lor au fost răpiți de bărbați înarmați deoarece l-au lăsat pe fiul lor Heber, de 2 ani, să se recupereze dupa febră acasă – și nu în cadrul Spitalului de Urgenta.

Coșmarul pentru această familie a început cu patru zile in urma cand și-au adus copilul la doctorul de la Colegiul Southwest de Medicină Alternativa pentru că avea febră. Febra crescuse destul de mult, ajungand la 40,5 grade Celsius, așa că medicul i-a spus familiei să-l ducă pe copil la Urgente.

Când familia s-a întors în mașină, totuși, au luat din nou temperatura lui Heber și au observat că febra a scăzut semnificativ.

“Temperatura scazuse la 38,9 grade Celsius ceea ce nu era un motiv sa mergem la Spitalul de Urgenta.”

„Se comporta normal. Dansa cu surorile lui in scaunul de masina. Si cand i-am luat temperatura aceasta scazuse semnificativ la 38 cu 9“ a declarat Beck.

Pentru cei care nu știu, nu este necesar să-ți aduci copilul la spital pentru febră. Potrivit Institutului de Medicina Johns Hopkins, dacă un copil nu are si alte simptome ce insotesc febra sub 40 de grade Celsius, trebuie doar sa il faci sa isi revina .In plus, recomandă doar să solicitați asistență medicală după febra repetată de 40 de grade C sau mai mult – ceea ce a si făcut această familie.

Deoarece febra lui Heber era în scadere și nu avea alte simptome, familia a optat pentru a pleca acasă, în loc să facă inca un drum la Spitalul de Urgente. Insa nu aveau idee de ceea ce urma sa se intample.

„Ne iubim copiii, îi iubim. Dacă copiii noștri ar avea nevoie de ajutor, îi vom ajuta absolut”, a spus Beck. „I-am spus doctorului că-i voi aduce pe fiul meu înapoi pentru ca să verifice și să se asigure că febra lui a fost mai mică și a spus că nu îl va vedea și că trebuie să-l duc la Urgente.”

Odată ce doctorul și-a dat seama că nu și-au dus copilul pentru o vizita aparent inutilă la Urgente, acesta a chemat Departamentul de Protectie a Copilului – care a solicitat apoi ajutorul politiei.

După cum relatează Arizona Family.com, ofițerii s-au dus la casa familiei in cauza pentru a verifica starea de sanatate a copilului, dar nimeni nu a răspuns la ușă, chiar dacă poliția a auzit ca „cineva tusea in interiorul unuia dintre dormitoare”, potrivit raportului poliției.

Familia nu a vrut sa aiba de-a face cu poliția, așa că nu au răspuns la ușă – ceea ce este dreptul lor să facă. Acest lucru i-a determinat pe ofițeri să-l sune pe Bryce care a răspuns la telefon și le-a confirmat că fiul său era bine.

„De parcă ne țineam copiii ostatici sau eram bolnavi de moarte. Copilul se simtea perfect. Dormea in bratele mele. Când eram la telefon cu ofițerul, i-am luat temperatura, era de 37.8 grade. Nu este un motiv să renunț la copilul meu pentru că are o temperatură de 37.8 de grade și doarme”, a spus Bryce.

Dar politistii aveau informatii ca această familie nu era în regula, așa că au persistat și, în cele din urmă, au spart usa si au perchezitionat casa.

„S-a luat decizia de a intra cu forța in interiorul casei pentru ca Departamentul de Protectie a Copilului sa preia custodia”, a spus poliția.

Poliția a incercat sa arate ca cei trei copii trăiau în mizerie și ca toti erau neglijați – așa că i-au luat pe toți.

In casa familiei mai erau inca 2 copii (cu vârste între 4 și 6 ani), iar poliția a declarat că sufereau de asemenea „simptome similare, inclusiv vărsături”, potrivit documentului de poliție.

Un ofițer a scris în raportul poliției: „Era dezordine peste tot. Casa era plină de obiecte imprastiate pe oriunde”.

De asemenea, au susținut că o pusca era într-un dormitor. „O pusca se afla langa pat, pe perete, si nu era blocata sau fixata”, se arata in raport.

Deși acest lucru poate părea acuzator, conform lui Bryce, este o farsă completă.

“– Dezordinea descrisa de ofiter consta doar in haine care erau puse pe canapea.”a declarat Bryce. “Si pistolul este inert. Acesta nu funcționează.”

În ceea ce privește faptul ca si ceilalti copiii erau bolnavi, este adevărat. Dar nu există nici o crimă în a avea copii bolnavi.

Cu toate acestea, copiii au fost luați de politie si dusi intr-o ambulanță. De atunci nu i-au mai văzut și nici nu știu unde sunt.

Ca dovada ca intreaga situatie a fost inventata, familia nu a fost acuzată de vreo infractiune.

„Incerc sa ma adun. Imi vreau doar copiii inapoi. Vreau doar să știu că sunt bine”, a spus Beck când a început să plângă.

După cum a raportat anterior TFTP – Programul de Urmarire a Finantarilor in Scopuri Teroriste – copiii care sunt luați de stat intră într-un sistem care abundă de abuzuri. Se estimează că aproximativ 18 000 de copii – în fiecare an – lipsesc din aceste sisteme de „îngrijire protectoare”. Mii de copii sunt apoi vânduți în sclavie sexuală. De fapt, așa cum am raportat săptămâna aceasta, se estimează că 88% din copiii traficați pentru sex provin din acest sistem. Sperăm că această familie își va recapata copiii înainte ca ei sa devină un număr în aceste statistici atat de deranjante.

Sursa: https://www.healthnutnews.com/family-raided-by-cops-their-children-kidnapped-for-not-bringing-son-to-er-for-a-fever/

Traducere: Ortodox Info.ro