În după-amiaza zilei de marți, 5 iulie, statul Dakota de Sud a fost lovit de o furtună și o grindină puternică cu care oamenii s-au obișnuit încet-încet. Dar odată cu grindina a venit și ceva care i-a lăsat chiar și pe cercetătorii experimentați în domeniul climei să stea și să clipească în fața ecranelor lor, șocați.

Înfăptuirea Apocalipsei: Cerul a devenit verde de-asupra Dakotei de Sud

Înfăptuirea Apocalipsei: Cerul a devenit verde de-asupra Dakotei de Sud

Și, deși culoarea cerului este evidentă chiar și din clipurile video, fotografiile sunt și mai impresionante:

În ultimii ani, lumea s-a familiarizat cu diverse minuni ale atmosferei. Ocazional, de exemplu, cerul devine purpuriu, ceea ce oficialii explică prin faptul că este o refracție specială a atmosferei. Uneori, cerul devine roșu, la care oficialii vorbesc despre fumul de la incendii. În cele din urmă, uneori cerul se îngălbenește – și atunci lumii i se vorbeşte despre praful din Sahara. Dar la moment cerul este verde!

Și, cel mai surprinzător, nu doar Dakota de Sud a devenit verde, ci și Nebraska și alte state vecine – coridorul verde a avut o lățime de 250 de mile! De obicei, atunci când oamenii încep să-i întrebe pe experți despre ce era vorba, aceștia au imediat un răspuns pregătit în buzunar. Acum însă, toată lumea este dezorientată și mormăie că „trebuie să mai discutăm și să ne mai gândim la asta„.

În mod normal, fiecare oficial explică întotdeauna cu încredere ce este în neregulă cu atmosfera și de ce. Dar acum nimeni nu știe cu adevărat de ce cerul a devenit brusc verde.

Dar ceea ce știm și de care suntem 100% siguri este că în curând vor fi mai multe fenomene pe cer decât ceea ce am văzut până acum. Se înfăptuieşte Apocalipsa…