Selectați pagina

Îndrăcirea acestei lumi… Are limite perversiunea umană? Faceţi cunoştinţă – omul-cîine!

Îndrăcirea acestei lumi… Are limite perversiunea umană? Faceţi cunoştinţă – omul-cîine!

Asemenea lucruri pot fi văzute pe străzile Londrei.

Presa slovacă anunţă: În Marea Britanie a apărut un nou gen LGBT – omul-cîine. Acestora li se pare că ei sunt cîini, şi ei refuză să fie numiţi fiinţe umane.

Acest tip de gen are în Marea Britanie peste 10 000 de reprezentanţi, şi s-a format ca grup în ultimi ani printre comunităţile homosexuale. Reprezentanţii acestui gen se îmbracă în costume de cîine (preferinţă o au rasa de dalmaţieni), şi se comportă la fel ca şi cîinii – latră, poartă oase în gură. Ei îşi confirmă alegerea prin faptul că acum sunt cu adevărat liberi şi nu trebuie să muncească şi să aibă atîtea griji ca oamenii.

Cu ceva timp în urmă , canalul britanic de televiziune Channel 4 a derulat un clip propagandistic – Viaţa secretă a căteilor umani (Secret life of the Human Pups). În cadrul acestui clip, aceste fiinţe îşi cer aceleaşi drepturi ca toate celelalte tipuri de perversiuni. În acest context, e foarte posibil ca mass-media de pretutindeni, peste cîţiva ani să scrie cu entuziasm despre parada oamenilor-cîini, exact precum scriu la moment despre aşa-numita “parada egalităţii” a perverşilor homosexuali.

1 Comentariu

  1. Costi Danulet

    Pai nu are legatura cu ce scrieti voi acolo, mai exact n-are treaba cu LGBT, e altceva…sunteti cam praf

    Răspuns

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *