Selectați pagina

Incredibilele manipulări ale istoriei operate de GOOGLE. Hai să vezi ce rezultate primești dacă dai la căutări următoarele cuvinte:

Incredibilele manipulări ale istoriei operate de GOOGLE. Hai să vezi ce rezultate primești dacă dai la căutări următoarele cuvinte:

Neomarxismul cultural și așa numită Politică Corectă au dus și pe Google la câteva manipulări incredibile. Google, care este unul dintre vârfurile de lance ale propagandei pro-gay, pro-imigrație, pro-minorități de orice fel, ne arată că istoria adevărată poate să fie ucisă fără remușcări dacă progresismul globalist o cere. Și ca să vedeți că lucrurile stau exact așa cum vă spun, vă propunem să faceți câteva căutări în engleză, ca să vedeți ce surprize colosale o să aveți…

Așadar, dați la căutări pe Google, pentru început, american inventors” – adică inventatori americani. Veți avea surpriza să descoperiți aproape în exclusivitate figuri de… afro-americani. Un Edison sau un Tesla (cetățeni americani) sunt greu de găsit și asta doar dacă aveți răbdare să rulați suficiente figuri de afro-americani despre care nu ați auzit în viața voastră. Cred că oricare dintre cititorii acestui site știe deja că, indiferent de câți inventatori afro-americani are SUA, inventatorii albi sunt mult mai numeroși, iar invențiile lor, în ansamblu, mai numeroase și mai valoroase. Prin urmare, logica elementară ne face să realizăm că obligatoriu, conform oricăror algoritmi corecți, căutarea trebuia să dea o dominantă a figurilor inventatorilor albi. Iar asta nu înseamnă rasism, ci doar corectitudine. Nu și la Google!

Să mergem mai departe. Încercați următoarea căutare: „white american couple” (cupluri americane albe). Folosim cuvântul ALB pentru a obliga Google-ul să ne dea rezultate mai precise. Cu siguranță, vă așteptați să vedeți figuri de americani albi în ipostaze calde, apropiate, intime. Țeapă! Pagina vi se va umple de cupluri de afro-americani! Păi cum, că noi am căutat cupluri ALBE? Pardon? Adică suntem rasiști, căutăm cupluri albe? Ce neobrăzare! Iar cum Google nu permite „rasismul”, ne oferă cupluri afro-americane din belșug ca să ne educe multiculturalist.

În final să ne orientăm puțin atenția către Europa, către istoria ei, și să dăm o căutare nevinovată… Spre exemplu european people history”. Ei, acum cu siguranță vom vedea o colecție nesfârșită de regi, nobili, politicieni, artiști, președinți de state cu pielea ALBĂ (că dacă așa sunt europenii, ce să facem?). NU și la căutările Google. Conform algoritmilor acestui motor de căutare, afro-americanii sunt mult mai semnificativi pentru istoria europenilor. Prin urmare, ne oferă din belșug imagini de acest fel. Ca pachetul să fie complet, mai trebuia să ne prezinte și Cina cea de Taină a lui Leonardo da Vinci cu un Iisus de culoare și 12 apostoli negri ca tăciunele. Vorba aia, să nu se simtă afro-americanii discriminați…

Și iată cum încet dar sigur, propaganda neomarxistă, al cărui scop este discriminarea majorității cu orice preț, își face treaba și îi spală pe creier mai ales pe cei pentru care internetul este singura sursă de informație. În final, două întrebări: oare în câte alte situații cel mai mare motor de căutare manipulează înformația pentru a da bine intereselor stăpânilor săi? Cât va mai trece până când site-urile care nu se conformează politicii progresist-multiculturalist-neomarxiste vor fi aproape imposibil de găsit pe Google?

Daniel Roxin

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Статьи на русском языке

Статьи на русском языке