Vaccinarea anti-Covid nu va fi obligatorie, s-a stabilit în sferele înalte și așa rămâne! A aflat-o și Ludovic Orban, care este primul politician român ce anunță: nu obligăm pe nimeni să se vaccineze, vacccinul anti-Covid nu va fi impus cu forța! Așa-i, nu cu forță, doar cu o serie de constrângeri. La summit-ul G20, China a propus ciparea tuturor lucrătorilor din comerț și transporturi, iar Marea Britanie a anunțat: cetățenii care se vor testa negativ de Covid-19 de două ori într-o săptămână primesc „free pass”! Ceilalți, vor primi o îngrădire a dreptului lor la liberă circulație.

În cadrul summitului G20, liderul celei mai puternice actuale economii de pe glob, președintele chinez Xi Jinping, a propus crearea unui sistem global pentru salvarea comerțului și a transporturilor – coduri QR pentru angajații din aceste sectoare! Dictatorul de la Beijing a vorbit despre un mecanism comun de certificare a sănătății lucrătorilor.

Codurile QR sunt, de fapt, cipurile implantate

Codurile QR despre care vorbește președintele Xi sunt, de fapt, cipurile implantate la care visează alde Bill Gates&co.

„Trebuie să restabilim funcționarea optimă și în condiții de siguranță a lanțurilor industriale și de aprovizionare globale”, a declarat liderul Chinei la summitul virtual G20, ținut în weekend. În același timp, Xi Jinping a pledat și pentru  necesitatea reducerii tarifelor și a liberalizării comerțului cu consumabile medicale cruciale în lupta cu pandemia Covid-19.

Referindu-se, însă, la mecanismele care vor simplifica lucrurile în transporturi și comerț, Xi Jinping a menționat că un „flux ordonat” al angajaților poate fi obținut cu ajutorul unor coduri QR care să conțină informații despre sănătatea oamenilor. În scurt timp, aceste coduri QR vor deveni cipurile implantate tuturor cetățenilor de pe planetă. În ele se vor stoca atât informațiile de sănătate, cât și cele personale și de ordin financiar – situație matrimonială, loc de muncă, boli, carduri și conturi bancare etc.

Astfel de coduri QR sunt deja utilizate activ în China, unde călătoriile interne au devenit, în mare măsură, dependente de aceste aplicații care arată starea de sănătate a fiecărui cetățean. Vorbim despre adevărate instrumente de urmărire a populației și care, pe fondul pandemiei Covid-19, au fost deja implementate și de alte țări de pe glob.

Forumul de la Davos, al lui Soros, propune „CovidPass”

Mai mult, să nu uităm că o primă încercare de creare a unui sistem de „free access” bazat pe coduri QR a fost propus de Forumul Economic Mondial. ONG-ul controlat de George Soros a promovat intens aplicația CovidPass, anunțată ca fiind un fel de „pașaport de sănătate” extrem de sigur.

Încercările de a introduce aceste „pașapoarte de sănătate” sau de a supraveghea, dar mai ales controla orice mișcare a cetățenilor, oferind drepturi în funcție de statutul lor față de Covid-19 au fost criticate pe scară largă.

Și, totuși, se pare că britanicii vor avea un astfel de „CovidPass”. Informația momentului este că persoanele care se testează negativ de Covid de două ori într-o săptămână urmează să primească un permis „free access”. Este schema guvernamentală gândită să permită oamenilor „să trăiască o viață normală”, după cum scrie Daily Mail. Dacă și asta va mai fi viață normală…

 

În viitorul apropiat, britanicii vor trebui să își câștige libertatea de a circula oriunde doresc. Cum? Cu o dublă testare împotriva Covid-19 – la două rezultate negative, vor primi un „free pass”, permis de liberă trecere.

Autor: Nicholas Cezar, Ziarul Naţional