Selectați pagina

Încet încet dispare familia: Mulți tineri japonezi, virgini la 30 de ani. Unii bărbați se tem de femei

Încet încet dispare familia: Mulți tineri japonezi, virgini la 30 de ani. Unii bărbați se tem de femei

Aproape o treime din tinerii de până în 30 de ani din Japonia nu au avut nicio experienţă sexuală, iar ţara se confruntă cu declin demografic.

Potrivit unui studiu, tinerii japonezi sunt abstinenți şi evită relaţiile romantice. Unii dintre bărbaţi chiar susţin că “femeile le provoacă frică”, iar în urma unui sondaj s-a descoperit că 31% din populația cu vârsta cuprinsă între 18 şi 34 de ani nu a întreţinut relaţii sexuale niciodată, conform The Independent

Numărul nou-născuţilor din Japonia a scăzut sub un milion, pentru prima oară, anul trecut, conform datelor Ministerului Sănătăţii, Muncii şi Asistenţei Sociale. Potrivit autorităţilor, populaţia actuală a Japoniei de 127 de milioane se va diminua cu aproximativ 40 de milioane de oameni până în 2065.

Un comedian japonez, Ano Matsui, în vârstă de 26 de ani, a declarat pentru BBC: “Nu am încredere în mine. Nu eram popular în rândul fetelor. Odată am invitat o fată în oraş şi m-a refuzat. Asta m-a traumatizat. Sunt o mulţime de bărbaţi cărora le este frică de femei. Ne e frică că vom fi respinşi, de aceea ne ocupăm timpul cu animaţii. Mă detest, dar nu pot face mai mult”.

Se presupune că bărbaţii japonezi refuză să aibă relaţii cu persoanele de sex opus fiindcă le este mai uşor să urmărească filmele pentru adulţi.

 

1 Comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ne găseşti şi pe:

Статьи на русском языке

Статьи на русском языке