Selectați pagina

Începe şi la noi – satan intră în oameni şi omoara intentionat în plina zi: “Trebuie să curgă sânge în țara asta!”

Începe şi la noi – satan intră în oameni şi omoara intentionat în plina zi: “Trebuie să curgă sânge în țara asta!”

Cităm o ştire apărută pe stirileprotv.ro:

Un bărbat a intrat cu mașina în mulțime în parcarea unui mall din Brăila. Suspectul a înjunghiat o persoană

Incident deosebit de grav, duminică, în parcarea unui mall din Brăila. Un șofer a intrat cu mașina în mulțime, după ce a rănit 3 persoane pe centura orașului.

La mall-ul din Brăila, șapte persoane au fost rănite, între care doi copii. Toți sunt în afara oricărui pericol.

Tânărul are 20 de ani și – după ce a fost reţinut de oamenii de acolo – a strigat mai multe cuvinte de amenințare, în timp ce era imobilizat la pământ. ”Trebuie să curgă sânge în țara asta!” – a spus bărbatul, care era foarte agitat.

De asemenea, se pare că maşina cu care tânărul a lovit pietonii ar fi furată de la bărbatul pe care acesta l-a înjunghiat.

Polițiștii de la IPJ Brăila au transmis un comunicat în care precizează că totul a pornit de la o ceartă între doi bărbați:

Un tânăr de 20 de ani, din Brăila, în urma unui conflict avut cu un bărbat, în legătura cu un autoturism, l-a înjunghiat pe acesta pe raza localității Cazașu. Ulterior acesta s-a deplasat cu autoturismul pe centura municipiului, unde a intrat în niște pietoni, și-a continuat deplasarea în parcarea de la mall, unde a intrat într-un grup de persoane. Acesta a fost reținut”.

Imediat după incident, câteva persoane aflate la fața locului au filmat cu telefoanele mobile locul care arăta ca după un atac terorist.

Atacatorul a fost condus la spital unde i s-au prelevat probe biologice de sânge și urină.

“Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând 0,37mg/l alcool. Acestuia i-au fost recoltate probe biologice, urmând a se stabili dacă acesta se află sub influenţa altor substanţe”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ, Laura Dan.

El are permis de conducere din februarie 2018. Tănărul a fost reținut pentru 24 de ore, iar luni va fi prezentat la instanță cu propunere de arestare preventivă.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *