Selectați pagina

Incendii apocaliptice în Grecia, aproape de Antena! Bilanțul victimelor e în creștere

Incendii apocaliptice  în Grecia, aproape de Antena! Bilanțul victimelor e în creștere

Bilanţul incendiilor de vegetaţie de la periferia oraşului Atena – o “tragedie inexplicabilă”, așa cum a fost numită în presa locală, dar și cea internațională – a crescut. Potrivit celor mai noi informații s-au înregistrat cel puţin 74 de morţi şi 556 de răniţi, anunţă autorităţile locale, citate de site-ul cotidianului La Repubblica. Salvatorii care se luptă cu flăcările uriașe se tem că numărul victimelor va crește în orele care urmează.

3 zile de doliu național în urma incendiilor din Atena

Se crede că 26 dintre persoanele care și-au pierdut viața în urma acestei nenorociri sunt rude. Deși au încercat să fugă din calea infernului care s-a dezlănțuit, ei nu au reușit. Anchetatorii au povestit că trupurile lor au fost găsite pe o plajă, iar cei mai mulți erau îmbrățișați.

Mii de oameni au fost nevoiţi să îşi părăsească locuinţele din cauza incendiilor, iar sute de pompieri depun eforturi pentru stingerea focului. Alți aproape o sută de pompieri încă mai caută eventuale victime după ce flăcările au cuprins zona balneară de pe coasta de est a Atticii. Deocamdată, nu se cunoaște numărul persoanelor dispărute.

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.