Selectați pagina

Încă un semn al „încălzirii globale”: În plină vară, regiunea Moscovei înregistrează temperaturi de îngheţ

Încă un semn al „încălzirii globale”: În plină vară, regiunea Moscovei înregistrează temperaturi de îngheţ

Deşi la noi în ţară ne aflăm într-o perioadă de caniculă, în alte zone este un frig de “îngheaţă pietrele”. Cu toate că ne aflăm în luna august 2020, avem parte de îngheţ în regiunea Moscovei (Rusia).

De exemplu, în dimineaţa zilei de 21 august 2020, în regiunea Moscovei, în Cherusty, la nivelul solului temperaturile au scăzut până la -1 grad Celsius. Acestea sunt primele îngheţuri pentru sezonul rece care o să vină. Iar în regiunea Kostroma, temperaturi de -1 grad au fost înregistrate de 3 zile consecutiv.

De ce dăm o asemenea ştire? Pentru că observăm în mass-media cum se pune accent pe ideea zilelor călduroase din toate anotimpurile, ca să ni se inducă ideea că “încălzirea globală” ucide planeta. Totuşi, asemenea ştiri ca cele de mai sus sunt ignorate – iată, în timpul verii, avem şi temperaturi negative! Şi asta tot e “încălzire globală”?

Şi asta în condiţiile în care la începutul lunii august 2020, în Tasmania (o insulă situată în sudul Australiei) a nins după mai bine de 40 de ani (vedeţi articolul – Asta e încălzirea globală? Zăpadă pentru prima dată în ultimii 40 de ani în Tasmania, Australia).

Şi ăsta o fi vreun alt semn de încălzire globală…

Sursa: https://regnum.ru/news/3042913.html

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Статьи на русском языке

Статьи на русском языке