Selectați pagina

Încă un pas spre lagărul electronic în Rusia

Încă un pas spre lagărul electronic în Rusia

Noile tehnologii înlocuiesc tabla şcolară, caietele, cărţile şi multe altele. E bine acest lucru sau nu?

Eliberînd copiii de exerciţii fizice, care într-o măsură cunoscută sunt benefice pentru dezvoltarea sistemului muscular şi rezisteţei acestora, reformatorii procesului de studii supun mental şi mai mult copiii, încărcînd mediul de studii al acestora cu dispozitive care emit unde eletro-magnetice.

În plus formează o dependenţă a elevilor faţă de calculatoare, ei neavînd altă alternativă în acest sens. E greu de crezut, că această măsură, denumită cu viclenie “grija pentru copii”, nu va duce la creşterea numărul de bolnavi de cancer printre copii. A

ceştia doar nu sunt roboţi, ci oameni vii. Lăudîndu-se cu computerizarea procesului educaţional, conducerea Rusiei nu au menţionat cum prognozează să aibă grijă de siguranţa copiilor faţă de fluxul de radiaţii, care, datorită multitudinei de tehnică computerizată, va crea un mediu cu ioni încărcaţi negativ.

Ar trebui să existe careva îmbrăcăminte specială pentru protecţia contra energiei RF, care va fi emisă spre exemplu de tablele electronice mari.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *