Selectați pagina

Incă un medicament retras din farmacii

Incă un medicament retras din farmacii

medicamenteInjectiile Tolpecain vor fi retrase din farmacii si spitale. Masura a fost luata de Agentia Medicamentului, la solicitarea Comisiei Europene. Potrivit directorului Agentiei, preparatul da reactii alergice.

Printre acestea poate fi socul anafilactic sau eruptiile la suprafata pielii.

In prezent, preparatul este ultilizat pentru tratarea spasmelor musculare in bolile neurologice si se administreaza doar la indicatia medicului.

De asemenea, Agentia Medicamentului a suspendat licenta de comercializare a tuturor preparatelor care contin tolperison.

Doar pastilele Nidocalm, utilizate dupa accidentele vasculare cerebrale, se vor mai gasi in farmacii.

Sursa: protv.md

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

1 Comentariu

 1. marele Păcătos

  3 mari pericole:

  1) prin pastile se vor impune micro sau nano cipuri după care omul cu cip OBLIGATORIU va primi şi pecetea.

  2) farmaceuticile după cât este ştiut nu face decât să anestezieze simptomele unei boli/dereglări, care automat afectează grav alte organe.

  3) se crează toate condiţiile pentru a rămâne posibilitatea de procurare a preparatelor farmaceutice doar cu ajutorul peceţii care este în formă de qr-code, azi pe producţii – mâine pe frunte sau pe mâna dreaptă. Sau poate chiar şi azi ulţi o poartă, pentru că Sf.Prooroc Paisie Aghioritul zicea că pecetea se va pune invizibil la început, abia mai târziu se va vedea cine are şi cine nu.

  Alt-ceva îmbucurător este că, Sfântul Îngeraş Otroc Veaceslav a spus, omul se poate lecui de orice boală, chiar doar cu măceş (infuzie de măceş), e destul credinţă să fie!

  Să nu uităm, Creştini de suntem că, Duhul Sfânt e dătătorul de viaţă şi nu ţărâna.

  Răspuns

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.