Selectați pagina

Încă o mănăstire din România s-a luptat cu un incendiu foarte puternic. Ce se întîmplă de fapt?

Încă o mănăstire din România s-a luptat cu un incendiu foarte puternic. Ce se întîmplă de fapt?

Doar în cîteva săptămîni – Multiple cazuri de INCENDII în bisericile şi mănăstirile canonice din Ucraina, şi deja la doua mănăstiri în România care s-a luptat cu flăcările.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Neamț a anunțat că marți seară a izbucnit un puternic incendiu la Mânăstirea Agapia.

Pompierii ISU Neamț intervin la această oră la incendiu produs la doua chili.

„În jurul orei 19.37, prin apel la 112 pompierii nemțeni au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la o casă monahală de la Mănăstirea Agapia.

Pentru localizarea și stingerea incendiului intervin pompieri de la Detașamentul Târgu Neamț cu 4 autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD și pompieri de la Detașamentul Piatra Neamț cu o autospecială de stingere. Incendiul se manifesta la nivelul acoperișului a două chilii. Incendiul a fost localizat și se intervine pentru lichidare. O persoană a făcut atac de panică. Aceasta primește asistență medicală de la echipajul SMURD”, a anunțat ISU Neamt.

Deși incendiul este unul foarte puternic, momentan nu sunt raportați răniți. Medicii SMURD anunță că au oferit asistență medicală unei persoane care făcuse atac de panică.

Potrivit unor ultime informații, incendiul se manifestă la nivelul acoperișului a două chilii.

Interventia pompierilor este in desfasurare, potrivit tvmneamt.ro

Sursa: https://tvmneamt.ro/incendiu-la-manastirea-agapia-ard-doua-chilii/

PS: Scriam mai devreme că şi în Ucraina se întîmplă astfel de cazuri, şi menţionam şi despre posibilele cauze ale acestora:

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Статьи на русском языке

Статьи на русском языке

Comentarii