Selectați pagina

ÎNCĂ O CĂDERE… UNITATE ÎN SATANA. Episcopatul Bisericii Ortodoxe Ucrainene canonice, trădează Biserica şi pe Hristos

ÎNCĂ O CĂDERE… UNITATE ÎN SATANA. Episcopatul Bisericii Ortodoxe Ucrainene canonice, trădează Biserica şi pe Hristos

Notă: Oare aceasta nu reprezintă o cădere duhovnicească şi o lepădare de Hristos? Pe de o parte, mitropolitul Onufrie împreună cu episcopatul său, se află într-o opoziţie cu masonul Bartolomeu de Constantinopol care susţine autocefalia Bisericii Ortodoxe Ucrainene schismatice, iar pe de altă parte îl trădează pe Hristos, rugîndu-se împreună cu schismaticii-eretici şi luptători contra Domnului.

Deci ce doreşte mitropolitul Onufrie de fapt?! Ajutorul Domnului?! Nu va avea parte de acest ajutor, atîta timp cît împreună cu obştea sa de episcopi şi preoţi îl trădează pe Hristos.

Ierarhi ale celor trei jurisdicţii ortodoxe ucraineie – Biserica Ortodoxă Ucraineană / Patriarhia Moscovei (canonică), Biserica Ortodoxă a Ucrainei / Patriarhia Kievului (schismatici), şi Biserica Ortodoxă Autocefală Ucraineană – împreună au sfinţit un tunel pe tronsonul de cale ferată “Beskid – Skotarske” în Transcarpatia, pe data de 24 mai.

Liturghia comună, la care a asistat şi actualul preşedinte al Ucrainei, Petr Poroşenco, a fost condusă de arhiepiscopul Teodor (Mamasuev) de Mukachevo şi Uzhgorod al Bisericii Ortodoxe Ucraineie / Patriarhia Moscovei, “episcopul” schismatic Varsanufii de Uzhgorod şi Zakarpatia al Bisericii Ortodoxe Ucrainene / Patriarhia Kievului, şi “episcopul” Victor (Bedi) de Mukachevo şi Carpaţi al Bisericii Ortodoxe Autocefale a Ucrainei.

În partea de vest a tunelului căii ferate a fost instalată o statuie a sfintei aşa-numitei mari-mucenice Varvara, pe care aceştia o cinstesc ca ocrotitoarea minerilor. Însă de fapt această statuie nu reprezintă o sfîntă ortodoxă, ci al unei doamne împopoţate. Cu toate acestea, acest fapt nu a fost unul deranjant pentru episcopul ortodox din partea Patriarhiei Moscovei, astfel că el împreună cu ereticii şi schismaticii au luat parte la sfinţirea statuii.

https://youtu.be/ek7T3kkfWBo

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *