Selectați pagina

In Zimbabwe un pastor sectant L-a sunat pe Dumnezeu de pe un telefon mobil in fata a sute de credinciosi

In Zimbabwe un pastor sectant L-a sunat pe Dumnezeu de pe un telefon mobil in fata a sute de credinciosi

Pastorul afirma ca detine numarul de telefon al Lui Dumnezeu, insa nu indica cifrele si denumirea operatorului de telefonie mobila pe care le-ar fi folosit.

Paul Sanyangore afirma ca duce convorbiri telefonice cu Dumnezeu, caruia ii solicita sa intervina in problemele arzatoare ale credinciosilor din parohia sa. Acest pastor sectant nu numai ca afirma acestea, dar chiar si suna in fata a sute de credinciosi uimiti. Despre aceasta ne informeaza publicatia Africa News din 22 mai.

In una din filmari, pastorul sectant mimeaza o discutie cu Dumnezeu, iar credinciosii stau in genunchi. Sanyangore fiind inconjurat de ajutori de nadejde, se plimba printre rindurile credinciosilor si citeaza cu voce tare cuvinte pe care le aude din difuzorul smartphone-ului.

– Alo, vorbesc cu cei din ceruri? – incepe el discutia. Barbatul numeste careva nume sau fapte, intrebind despre ele pe femeia care sta in genunchi, ia aceasta afirma ca cele spuse sunt adevarate.

Intr-un interviu acordat unui post tv local, pastorul afirma ca el discuta pe telefon anume cu Dumnezeu. Cu atit mai mult ca biserica sa sectanta are numele de Heaven Online (Raiul e pe fir). Insa cu numarul de mobil unde el suna, nu se impartaseste cu credinciosii sai, raspunzind filozofic – toate la timpul sau.

Intre timp: Un pastor din Zimbabwe, dindu-se drept Hristos, a fost mincat de crocodili

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *