Selectați pagina

În Ucraina încep să pătrundă în sfârșit valorile democrației occidentale

În Ucraina încep să pătrundă în sfârșit valorile democrației occidentale

A-SATAN-GATA-SITEÎn Ucraina încep să pătrundă în sfârșit valorile democrației occidentale. Acum ucrainienii sunt liberi să se închine la Diavol fără teamă că încalcă legile. Ba chiar sunt încurajați s-o facă. În Registrul Cultelor din Ucraina a fost înregistrată oficial pe data de 13 august 2014 o nouă confesiune: Biserica lui Satan.

Pe situl de pe Internet al Bisericii scrie: ”În conformitate cu noua constituție ucrainiană și în spiritul libertăților democratice și al drepturilor omului, Biserica noastră permite, în sfârșit, oamenilor din spațiul post-sovietic să se închine și să-l venereze pe Diavol”. 
Biserica Ucrainiană a lui Satan își are sediul principal la Kiev, unde sunt cei mai mulți sataniști, dar funcționează efectiv ca lăcaș de cult în districtul Smelyaski, regiunea Cherkassy, dincolo de care se întind ținuturile rusești ale Ucrainei (Ucraina de Est sau Novorusia). Probabil că Dracul n-a avut curajul să treacă dincolo de Nipru, fiindu-i teamă de rușii ortodocși.

Numele complet și oficial al Bisericii Ucrainiene a lui Satan  este  RELIGHINA GRAMADA BOJICI (Biserica Dracului).
Deschiderea primului lăcaș pentru accesul credincioșilor și pentru oficierea slujbelor a fost făcută în acest an in Noaptea Walpurgiilor, adică noaptea de 30 aprilie.

Lider și Patriarh al cultului este  Serghey Neboga Koldun (în traducere Neboga înseamnă Nesfântul).

Se poate lua legătura cu omul Dracului (nu cred că se supără dacă-i spun așa) prin intermediul telefonului. Ucrainienii care simt…chemare spirituală către credința în Diavol pot să-l sune și să discute cu el.

Neboga spune că în Ucraina și în special în Kiev sataniștii care-l adoră pe Diavol sunt foarte mulți.
Biserica este dotată cu icoane ale Diavolului, dar și cu cărți de ”cult” precum Nesfânta Scriptură,  Biblia lui Satan, Psaltirea Întunecată, Ochiul Diavolului etc.

În Biserică se fac căsătorii  negre ale celor care se hotărăsc să-și unească destinele jurând credință Necuratului, se fac botezuri satanice și împărtășanii.
Biserica Ucrainiană a lui Satan face parte din Biserica Mondială Satanică. Întemeietorul credinței în Satan este americanul Anton Szandor La Vey (1930-1997), cel care a scris ”Biblia lui Satan” în 1969,  pe baza căreia a fondat ulterior Biserica lui Satan.

Sursa: http://universulromanesc.ro

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *