Selectați pagina

În timpul unei slujbe ecumeniste, şeful Fanarului a numit celelalte religii “bogăția fiilor lui Dumnezeu”

În timpul unei slujbe ecumeniste, şeful Fanarului a numit celelalte religii “bogăția fiilor lui Dumnezeu”

În timpul slujbei ecumeniste, ereziarhul Bartolomeu a anunțat că a adus la Roma “obligația de a participa și de a împărtăși bucuriile și dificultățile reciproce”.

La 19 octombrie 2020 șeful Fanarului Patriarhul Bartolomeu în timpul unei slujbe ecumenice organizată de “Comunitatea Catolică a Sfântului Aegidius” la Roma, a declarat că alte religii sunt “bogăția fiilor lui Dumnezeu”, relatează site-ul oficial al Patriarhiei Constantinopolului.

În predica sa, ereziarhul Bartolomeu a menționat că a sosit “de la Sfânta și Marea Biserică a lui Hristos, de la Patriarhia Ecumenică, din orașul Constantinopol până la Orașul etern, pentru a transmite un mesaj nu numai despre coexistența pașnică a popoarelor, ci și un mesaj mai profund “iubiți-vă unul pe celălalt” și totodată “angajamentul de a participa și de a împărtăși bucuriile și dificultățile”.

Potrivit Primatului Fanarului, “sunt atât de multe istorii, atât de multe popoare, atât de multe religii, atât de multe culturi, și toate sunt bogăția Fiilor lui Dumnezeu, dar există un singur popor, un popor de bărbați și femei, creația și chipul lui Dumnezeu, cui îi aparținem cu toții pentru că “Dumnezeu a făcut ca toţi oamenii, ieşiţi dintr-unul singur, să locuiască pe toată faţa pământului” (Fapte 17:26).

Anterior, am relatat despre întrunirea ecumenistă şi Ce document a fost semnat la întrunirea ecumenistă, unde a participat şi episcopul Ambrozie Munteanu, fostul stareţ de la Frumoasa.

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Статьи на русском языке

Статьи на русском языке

Comentarii