Selectați pagina

În SUA a fost publicată o versiune corectată (cenzurată) a Biblei pentru sodomiţi

În SUA a fost publicată o versiune corectată (cenzurată) a Biblei pentru sodomiţi

După cum anunţă pravoslavie.by cu trimitere către The Christian News Network, în SUA a fost tipărită o versie a Bibliei “corectată” sub necesităţile homosexualilor.

Editorul Bibliei corectate declară: “Ne-am dorit ca această carte să fie plină de cuvîntul lui Dumnezeu, în aşa fel ca nimeni să nu o poată folosi în scopuri incorecte, neavînd posibilitate de a contrazice reprezentanţii comunităţii LGBT, care de altfel sunt copii ai lui Dumnezeu. Şi nouă ne-a reuşit acest lucru.”

Pentru a evita “interpretarea greşită a homofobilor”, noua ediţie conţine modificări în opt pasaje din Sfinta Scriptură, care numeşte homosexualitatea păcat. Spre exemplu, un citat din Leviticul 18/21-22: “Din copiii tăi să nu dai în slujba lui Moloh, ca să nu pângăreşti numele Dumnezeului tău. Eu sunt Domnul. Să nu te culci cu bărbat, ca şi cu femeie; aceasta este spurcăciune.” acum arată astfel “Să nu te culci cu bărbat, ca şi cu femeie în templul lui Moloh: aceasta este spurcăciune”.

Tîlcuirea ar fi că homosexualitatea a apărut printre păgîni şi, prin urmare, interzicerea relaţiilor homosexuale se extinde la păgîni, dar nu şi la creştini. În I Corinteni 6:9, editorii au înlocuit cuvîntul “malahienii” (în engleză “effeminate” – afemeiat) cu expresia “slabi moral”.

Editorii afirmă că “nu poţi să îţi alegi sexul, însă poţi să îl alegi pe Iisus. Iar acum poţi alege şi Biblia”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ne găseşti şi pe: