Selectați pagina

În România pentru a doua oară în decurs de o lună are loc un fenoment meteorologic extrem şi violent

În România pentru a doua oară în decurs de o lună are loc un fenoment meteorologic extrem şi violent

O tornadă a fost imortalizată vineri la Slobozia Nouă – Iazu, județul Ialomița, de un martor ocular care a publicat materiale foto și video cu aceasta pe Facebook.

Un profesor de educație fizică din Călărași a postat vineri pe contul lui de socializare imagini ale unei tornade surprinse în județul Ialomița. Aceasta pare a fi de dimensiuni reduse, comparativ cu tornada precedentă, care făcuse ravagii în județul Călărași pe 30 aprilie.

„O nouă tornadă în Bărăgan. 24 mai 2019 Slobozia Nouă – Iazu, Ialomița!”, a comentat cetățeanul în titlul postării cu imaginile fenomenului meteorologic surprins de el.

Purtătorul de cuvânt al ISU Ialomița, Lăcrămioara Chirea, a declarat pentru agenția de știri Mediafax că un bărbat aflat în trafic între localitățile Bucu și Slobozia Nouă a sunat vineri la numărul unic de urgență, raportând formarea unei tornade. Ca urmare a apelului către ISU, au fost trimise echipaje la fața locului, însă fenomenul meteorologic se dispersase până la momentul ajungerii acestora.

Gepostet von Balan Ion am Freitag, 24. Mai 2019

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *