Selectați pagina

Managerul Spitalului Victor Babes: În România nu se mai moare decât de Covid? Poate că au fost şi alte diagnostice

Managerul Spitalului Victor Babes: În România nu se mai moare decât de Covid? Poate că au fost şi alte diagnostice

Managerul Spitalului Victor Babes, Emilian Imbri: “Sa anunte zilnic cate decese se produc… Cineva de la Suceava a spus ceva: nu mai face nimeni niciun diagnostic, se pune un biletel si scrie Covid. S-a intamplat si in Italia, si in China. Toti cei care au murit, au murit de Covid? Poate ca au fost si alte diagnostice… Nimic cardiac, nimic cancer, nimic, totul este Covid… Haideti sa fim optimisti, sa luptam cu o gripa”

Oare in Romania nu se mai moare decat de coronavirus (Covid-19)? Oare orice deces inregistrat este cauzat de Covid? Sunt intrebari cat se poate de legitime puse de unul dintre cei mai reputati medici romani. Ne referim la Emilian Imbri (foto), manager al Spitalului Victor Babes.

Intr-o interventie telefonica la emisiunea “Punctul Culminant” de miercuri seara, 1 aprilie 2020, realizata de jurnalistul Victor Ciutacu la Romania TV, medicul Victor Imbri a facut apel la autoritati sa publice numarul total al deceselor inregistrate in fiecare zi in Romania. Imbri a facut in acest sens trimitere la o afirmatie privind situatia din judetul Suceva, conform careia nimeni nu mai face niciun diagnostic, decesele fiind puse doar pe seama infectarii cu coronavirus, desi poate exista si alte cauze care au provocat mortile. O situatie care s-a petrecut atat in Italia, cat si in China, si care nu produce decat panica.

Totodata, foarte corect in opinia noastra, medicul Emilian Imbri observa ca in Romania s-a ajuns sa nu se mai moara de nimic altceva in afara de coronavirus, nici de boli cardiace, nici de cancer.

Iata declaratiile medicului Emilian Imbri, manager Spitalul Victor Babes, facute miercuri seara, 1 aprilie 2020, la Romania TV (minutul 24.30):

Emilian Imbri: Vreau sa fac un apel la dumneavoastra: sa cereti oficialitatilor acestei tari, poate reusesc, sa anunte zilnic cate decese se produc in Romania, Covid si alte diagnostice. In momentul de fata, sunt 92 de decese din cauza Covidului in Romania. Cineva de la Suceava a spus ceva: nu mai face nimeni niciun diagnostic, se pune un biletel si scrie: ‘Covid’. Asa ceva s-a intamplat si in Italia, si in China. Toti cei care au murit au murit de Covid? Desi poate ca au fost si alte diagnostice. Inainte de a ajunge la aceasta cifra, poate ca ar fi salvator si mai optimist pentru Romania sa se afle ca in Romania decesele in momentul de fata sunt datorita unor cauze, si din cauza Covidului, pentru ca altfel totul se pune pe seama Covidului si incepe isteria care a inceput in toate tarile din jurul nostru.

Victor Ciutacu: Este absolut aberant sa ai impresia ca se moare numai de Covid. E de noaptea mintii, zici ca nu mai exista boala pe pamant si nu mai exista alta cauza. Ati remarcat ca nu se mai moare nici in accidente de circulatie, cel putin la televizor?

Emilian Imbri: Absolut! Nimic cardiac, nimic cancer, nimic, nimic, totul este Covid si sunt doar 92, in Romania, astazi. Deci e un strigat, poate ca maine nu o sa ma mai invitati, dar daca astazi tot m-ati invitat vreau sa pun aceasta problema. (…) In rest, haideti sa fim optimisti, haideti sa luptam cu o gripa. Eu, nefiind infectionist, ii spun gripa”.

Sursa: https://luju.ro/in-romania-nu-se-mai-moare-decat-de-covid-managerul-spitalului-victor-babes-emilian-imbri-sa-anunte-zilnic-cate-decese-se-produc-cineva-de-la-suceava-a-spus-ceva-nu-mai-face-nimeni-niciun-diagnostic-se-pune-un-biletel-si-scrie-covid-s-a-intamplat-si-in-it

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *