Selectați pagina

În perioada 21-24 decembrie, în toate şcolile din ţără, orele se vor desfășura la distanță

În perioada 21-24 decembrie, în toate şcolile din ţără, orele se vor desfășura la distanță

În contextul agravării constante a situației epidemiologice din țară, Comisia Națională pentru Sănătate Publica a hotărât ca în perioada 21-24 decembrie, în toate instituțiile de învățământ din ciclul primar, gimnazial şi liceal, orele să se desfășoare la distanță, informează TVR Moldova.

În perioada 14-24 decembrie, activităţile extraşcolare vor fi suspendate în incinta instituţiilor de învățământ și se vor putea desfășura doar online.

De asemenea, toate activitățile educaționale cu prilejul sărbătorilor de iarnă în școli și grădinițe vor fi organizate cu respectarea strictă a distanței sociale și cu prezența doar a profesorilor/educatorilor din clasa/grupa respectivă. Angajații instituției, precum și elevii din clasele gimnaziale şi liceale vor fi obligați să poarte măști de protecție, iar în clase și grupe vor fi asigurate condiții corespunzătoare pentru dezinfecția mâinilor.

Membrii CNESP au decis că organizarea festivităților cu prilejul sărbătorilor de iarnă în centrele de excelență, colegii, școli profesionale și universități vor fi interzise.

Hotărârea nr. 37 din 11 decembrie 2020 a Comisiei Naționale pentru Sănătate Publică poate fi găsită aici.

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *