Selectați pagina

În Paris a fost arestat un activist, care a rupt drapelul LGBT

În Paris a fost arestat un activist, care a rupt drapelul LGBT

Un activist al mişcării “Anti-LGBT” a fost reţinut în Paris, după ce acesta a rupt drapelul LGBT de pe clădirea Adunării Naţionale a Franţei.

“Decorarea” acestei clădiri cu steagul LGBT în ajunul “Marşului mîndriei” a persoanelor cu devieri sexuale, a creat un val de reacţii negative în rîndul francezilor, care sunt contra propagandei “disproporţionale în masă” a unei ideologii deviante şi a unui comportament “sectar” privitor la protecţia drepturilor unor minorităţi.

Amintim că în Franţa, ca de altfel şi în alte ţări din Occident, propaganda tulburărilor de identitate sexuală este una dintre priorităţile politicii atît interne cît şi internaţionale. Caracterul totalitar al acestei ideologii este consacrat în Codul penal.

În apărarea acestei ideologii stau o reţea de activişti LGBT, care sunt alimentaţi cu milioane de subvenţii din bugetul Uniunii Europene. Propaganda de acţiuni ale mişcării LGBT e dezvoltată şi promovată de UNESCO. La nivel de stat, mişcarea LGBT este susţinută de Ministerul Tineretului, Politicilor Sociale şi Ministerul Educaţiei.

Dacă intri în elita politicienilor, trebuie neapărat să îţi araţi ,într-un fel sau altul, loialitate faţă de ideologia LGBT.

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *