Selectați pagina

În Kenya se pun vaccine care cauzează sterilitatea la femei

În Kenya se pun vaccine care cauzează sterilitatea la femei

Iată ce aflăm în acest articol:

 1. În primul rînd ni se spune că temerile bisericii catolice din Kenya cu privire la vaccine sunt „nefondate”.
 2. Apoi ne spun că ministrul sănătății a descalificat afirmațiile bisericii catolice, cum că vaccinurile împotriva tetanosului ar putea provoca infertilitate la femei.
 3. Este o vaccină sigură și certificată – zice ministrul.
 4. Biserica catolică cere femeilor să boicoteze campania de vaccinare a femeilor împotriva tetanosului.
 5. Apoi ni se descrie boala tetanos.
 6. Apoi ni se spune că din cauza bisericii catolice, multe femei nu se vor vaccina.
 7. Biserica catolică a cerut guvernului să oprească campania, pentru că ar fi un complot care țintește în femeile de vîrstă reproductivă.
 8. Preotul cere ca vaccinul să fie mai întîi testat.
 9. Președintele asociației doctorilor catolici din Kenya cere să ia probe din vaccin.
 10. El a spus că vaccinele utilizate mai devreme în același an conțineau un antigen care declanșează anticorpi ce pot cauza sterilitate la femei.
 11. Dar ministrul sănătății a spus că vaccinul a fost aprobat de Organizația Mondială a Sănătății, și de UNICEF.
 12. Ca argument definitiv, ministrul sănătății spune că ar recomanda vaccinul fiicei sale, și chiar soției, pentru că el este 100% de acord cu vaccinul, și are încredere deplină că vaccinul nu are efecte adverse pentru sănătate.

vaccinCe înțelegem?

Biserica Catolică, dar de fapt, organizația doctorilor catolici testaseră un vaccin care fusese administrat populației cu jumate de an înainte, și au descoperit că el conținea un antigen ce cauza fertilitate la femei. Probabil au bătut alarma și campania s-a oprit.

Dar acum, a pornit o nouă campanie de vaccinare a femeilor împotriva tetanosului. Acest fapt anume trebuie să alerteze. Pentru că tetanosul e o boală de care bolesc și femeile și bărbații, de ce trebuie asemenea discriminare? Altă explicație decît că se încearcă sterilizarea femeilor eu nu am.

Doctorii cer ca să facă cîteva teste înainte de a da vaccina în masă, iar ministrul le închide gura, spunînd că vaccina a fost aprobată de OMS și de UNICEF, și că el crede că vaccina e bună, ba mai mult, că n-are niciun efect advers asupra sănătății (ceea ce e o aberație, e de ajuns să citești prospectul oricărei vaccine).

Eu nu odată am spus că vaccinele sunt arme biologice perfecte. Să împrăștii un virus deasupra Moldovei implică anumite riscuri – și anume că virusul poate să se răspîndească și în zonele învecinate, și moldovenii circulă peste hotare și pot răspîndi virusul.

Dar vaccinele sunt altă treabă. Poți trimite un lot de vaccine care să cauzeze infertilitatea acum, și infertilitatea se va manifesta peste 10 ani. Poți vaccina selectiv. De exemplu, cum în Kenya – vaccinezi doar femei. Sau, poți trimite la școlile rusești un vaccin iar la cele moldovenești – alt vaccin. Are logică?

Și ca să cucerească Moldova, străinilor nu le trebuie să trimită armate, să piardă soldați. E de ajuns să trimită vaccine care cauzează infertilitatea. Da, durează mai mult, dar e mai sigur.

Autor: Badan Sergiu

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *