Selectați pagina

În Kazahstan activează grupări de satanişti care îşi duc ritualurile cu caracter satanic în cimitire

În Kazahstan activează grupări de satanişti care îşi duc ritualurile cu caracter satanic în cimitire

Reprezentaţii Eparhiei de Petropavlovsk şi Bulaevsk ai Patriarhiei Ruse, au făcut apel la autorităţile locale şi organele competente de aplicare a legii din regiune, cu o cerere de a lua măsuri contra vandalilor, care profanează cimitirile din regiune.

În adresarea lor, preoţii se plîng că mormintele din cimitirul vechi de pe str. G. Musrepov sunt profanate. În acest cimitir sunt îngropaţi soldaţi care au murit din cauza rănilor în spitalul de evacuare din Petropavlovsk, precum şi preoţi ortodocşi.

“Muloţi locuitori ai oraşului cunosc că pe morminte au loc deseori ritualuri cu caracter satanic. Aici au fost găsite animale domestice sacrificate”, se spune în declaraţia către autorităţi.

Potrivit autorilor declaraţiei, pe unul din morminte s-au depistat trei cruci distruse.

În plus, s-au depistat că crucile de pe mormintele preoţilor au fost rupte, gardurile distruse, iar pe o cruce de marmură era desenată o pentragramă.

În urma acestei adresări, a fost deschisă o cauză penală, informează Interfax.

Între timp, recent iarăşi a avut loc un act de vandalism la cimitirul cel nou din Sătucul muncitorilor. Plăcile funerare de marmură de pe cinci morminte au fost rupte şi profanate.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *