Selectați pagina

În drumul lor prin Grecia, refugiaţii musulmani au aruncat cu pietre în forțele de ordine și au vandalizat o biserică ortodoxă

În drumul lor prin Grecia, refugiaţii musulmani au aruncat cu pietre în forțele de ordine și au vandalizat o biserică ortodoxă

Peste 500 de refugiați veniți dinspre tabăra Moria s-au îndreptat luni împreună spre portul grecesc Mytilene, capitala insulei Lesbos. În drumul lor, unii dintre ei au aruncat cu pietre în forțele de ordine elene și au vandalizat un lăcaș de cult creștin-ortodox, informează site-ul Greekcitytimes.com.

Grupul de migranți s-a ciocnit cu scutierii unităților speciale de restabilire a ordinii din cadrul Poliției Elene, în care au aruncat cu pietre pentru a-și croi drum mai departe, însă au fost respinși cu grenade paralizante și gaze lacrimogene.

Localnicii din Lesbos rămân uniți și încearcă să țină piept situației aflate în desfășurare pe insula lor.

Turcia a anunțat la finalul săptămânii trecute că va da cale liberă spre Vest refugiaților sirieni și de alte naționalități pe care îi menținea pe teritoriul său în virtutea unui acord de întrajutorare cu Uniunea Europeană.

Sursa: http://greekcitytimes.com/2020/03/02/greek-orthodox-church-in-lesvos-vandalised-by-refugees/

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *