Selectați pagina

În ciuda atacurilor, Biserica Ortodoxă se bucură de cea mai mare încredere în Republica Moldova

În ciuda atacurilor, Biserica Ortodoxă se bucură de cea mai mare încredere în Republica Moldova

E bine să știi să birui, dar e bine să știi și să pierzi. Iar ONG-urile nu știu să piardă, cu toate că pierd. Așadar în ciuda atacurilor necontenite a societății civile și a presei aservite lui soros împotriva bisericii, aceasta se bucură de cea mai mare încredere în rîndul poporului.

Ziceam că ong-urile nu pot pierde frumos. Citiți aceste două aliniate.

( https://unimedia.info/ro/news/f5bb232b6b0e08fc/sondaj-bop-biserica-prima-in-topul-increderii-in-institutii-cea-mai-mare-neincredere-cetatenii-o-au-fata-de-inspectoratul-national-patrulare.html )

Ați înțeles manipularea? Ei explică încrederea oamenilor în biserică prin slaba lor informare. Primul aliniat e irelevant, dar e plasat în articol pentru a-l explica pe cel de-al doilea, ca și cum între ele ar exista o legătură.

Ei nu pot să înțeleagă de ce toți banii investiți de soros, și efortul lor, s-au dovedit a fi în van. De ce după toată isteria cu cîinele „tîrît” de Văluță (cu folosirea de imagini false de altfel), oamenii continuă să aibă încredere în Biserică. De ce după toate vlogurile lui Ion Andronache, oamenii în continuare au încredere în Biserică, iar despre „societatea civilă” nici nu știu ce-i asta și cu ce se mănîncă.

În loc să recunoască că au pierdut lupta, ei dau vina pe oameni, ca și cum poporul nu-i cel care trebuie. Poporul e prost, dacă nici nu știe de „societate civilă”, ce așteptări poți să ai de la acest popor? Normal că are încredere în Biserică și nu în organizațiile nonguvernamentale.

Autor: Badan Sergiu 

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

1 Comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.