Selectați pagina

În cîteva cuvinte despre ospiciul suedez!

În  cîteva cuvinte despre ospiciul suedez!

Uzbecul Rakhmat Akilov s-a suit la volanul unui camion de mare tonaj si a intrat cu viteza pe strada Adolf Fredriks din centrul Stockholm-ului. A ucis 5 oameni si a  ranit grav alti 15. Rakmat Akilov era un soldat al Statului Islamic, se afla in atentia serviciilor suedeze de informatii, avea cererea de azil respinsa, dar nu a fost expulzat pentru ca nicio autoritate suedeza nu si-a imaginat ca, brusc, dupa atatia ani petrecuti in Suedia, Rakmat Akilov va hotara sa ucida oameni, adica va hotara sa rupa orice legatura cu Islamul.

Ebba Akerlund avea 11 ani cand a fost ucisa de Rakhmat Akilov. In ziua aceea se intorcea de la scoala chiar pe strada Adolf Fredriks. In cursul anului 2018, in numai 6 luni, mormantul ei a fost profanat de 30 de ori de un imigrant musulman, aflat ilegal in Suedia! La fel de ilegal ca Rakhmat Akilov. La un moment dat, tatal Ebbei l-a prins pe profanator si l-a predat politiei. Acesta l-a eliberat dupa o ora! Ilegalul a continuat sa vandalizeze mormantul! Impotriva lui exista o decizie de expulzare care nu a fost pusa in aplicare. Nici Rakhmat Akilov nu a fost expulzat atunci cand ar fi trebuit. Va fi, dupa ce va ispasi 16 ani din condamnarea pe viata. Atat dureaza in Suedia o condamnare pe viata!

Irina Zamanova a venit din Ucraina, la Stockholm, ca turista. Se plimba pe strada Adolf Fredericks cand s-a intalnit cu Rakhmat Akilov. Soldatul Statului Islamic n-ar mai fi trebuit sa se afle acolo, ci in Uzbekistan. Grav ranita a ajuns la spital. I s-a salvat viata, dar si-a pierdut un picior. Piciorul drept. A fost vizitata  de Stefan Lofven – prim ministrul suedez. Cel care a declarat recent ca cresterea exploziva a criminalitatii in Suedia nu are nicio legatura cu imigratia masiva. Stefan Lofven i-a promis ca va face pentru ea tot ce-i sta in putinta. I s-a  acordat un permis de sedere temporara. Irina trebuia sa depuna marturie in procesul intentat teroristului musulman. Dupa ce permisul de sedere temporara i-a expirat, Irina Zamanova a facut cerere pentru un permis de sedere permanenta. Intai, aceasta cerere i-a fost respinsa de serviciile de imigratie. Dupa aia, cererea i-a fost respinsa si de justitia suedeza. In luna iulie, Curtea de Apel pentru probleme legate de imigratie a hotarat ca, in termen de o luna, Irina Zamanova si fiica sa de 14 ani, trebuie sa paraseasca Suedia. Agentia de imigrare suedeza a anuntat-o printr-o scrisoare : “Daca nu ati parasit deja de buna-voie Suedia, luna viitoare veti fi evacuata cu forta.” Din pacate pentru ele, ucrainiencele  nu au nicio legatura cu Statul Islamic.

Rokollah Karimi a venit in Suedia din Afganistan. Odata ajuns a declarat ca, acolo, in Afganistan, era in pericol sa fie agresat sexual de barbatii mai in varsta, in timpul traditionalului “Bacha Bazi” (Baietasii dansatori). A primit, imediat, azil! Dupa un an a violat o suedeza de 15 ani. A fost viol in grup. Justitia suedeza a hotarat sa nu-l expulzeze – ajuns acasa Rokollah risca sa fie violat!

Borgifta Sara are 18 ani. In urma cu 3 ani a fugit din Afganistan. Fusese maritata de familie, contrar vointei ei, cu un var. Conform legilor si traditiei. Conform traditiei, sotul o batea zilnic. Ajunsa in Suedia, a cerut azil si a trecut la crestinism. Aici a gresit. Grav! Veti vedea de ce. Ajunsa in fata Curtii de Apel pentru Imigratie, crestina Sara a fost condamnata sa fie expulzata in Afganistan – amenintarile sotului ei nu constituie probe concludente. Asta a spus justitia! In Afganistan nu o va viola nimeni. Va fi ucisa! In Afganistan, apostazia se pedepseste cu moartea. In Iran, Sara Borgifta ar fi fost spanzurata de o macara. In Afganistan va fi ingropata pana la piept in pamant si ucisa cu pietre. Se numeste lapidare. Daca are noroc va fi ucisa de familie, cu cutitul, pentru ca a dezonorat-o atunci cand a fugit si si-a parasit sotul. Asta se numeste crima de onoare.

Soldatul Statului Islamic trebuia expulzat. Nu a fost! Din cauza asta, Ebba Akerlund a fost ucisa. Si ea! Cel care i-a profanat mormantul de 30 de ori trebuia expulzat. Nu a fost! Irina Zamanova si-a pierdut un picior din cauza statului suedez. Acesta nu i-a acordat azil si a decis expulzarea ei. Rokollah Karimi a primit azil, dupa care a violat o fata de 15 ani. Justitia suedeza a decis sa nu fie expulzat in Afganistan, ca sa nu fie violat! Justitia suedeza a condamnat-o pe crestina Borgifta Sara la moarte…. prin expulzare. Sentinta va fi executata cand aceasta va ajunge in Afganistan.

Totul in doar doua cuvinte? Ospiciul suedez!

Autor: Bogdan Calehari

https://www.nyatider.nu/15-arig-flicka-gruppvaldtogs-bara-en-av-garningsmannen-doms-till-utvisning/?fbclid=IwAR1h_Mgq-1wkNBphSDlZgSfrcXGV5m6AvAWyeAt3Q-BZPtL9nTcrcMiIBvQ

https://www.letemps.ch/monde/police-suedoise-arrete-responsable-presume-lattentat-stockholm

https://www.lefigaro.fr/flash-actu/la-suede-expulse-une-ukrainienne-grievement-blessee-dans-un-attentat-djihadiste-20190708

https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/yvjJAJ/bortgifta-sara-18-ska-utvisas-jag-ar-i-fara

samnytt.se/utvisningsdomd-har-skandat-terrormordade-ebbas-grav-30-ganger-pappan-kritisk/

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Статьи на русском языке

Статьи на русском языке