Selectați pagina

În Chişinău va avea loc tîrgul “Semințelor cu suflet”. Se vor oferi gratuit semințe de legume și fructe

În Chişinău va avea loc tîrgul “Semințelor cu suflet”. Se vor oferi gratuit semințe de legume și fructe

În data de 23 februarie, la ora 10:00, la Chișinău, va avea loc un târg al “Semințelor cu suflet”, eveniment dedicat celor pasionați de grădinărit. Intrarea este gratuită pentru toți vizitatorii, scrie sputnik.md

n cadrul emisiunii “Sputnik Matinal”, coordonatoarea asociației “Semințe cu suflet”, Aliona Culai, a venit cu mai multe detalii despre evenimentul organizat în premieră la Chișinău.

Membri ai asociației ”Semințe cu suflet” vor organiza o piață liberă, unde vor oferi, gratis, semințe tuturor celor care doresc să cultive și să mănânce legume și fructe, gustoase ca cele din copilărie.

“Scopul acestui grup este să păstreze, să înmulțească și să dăruiască semințe reproductive tuturor doritorilor. Astfel, dacă aveți acasă semințe vechi nemodificate genetic, moștenite de la părinți sau bunici și netrate chimic, sunteți așteptați să facem un schimb de semințe pentru a avea legume sau fructe proaspete, crescute natural”, a menționat Aliona Culai.

Totodată, la acest târg veți putea face schimb de informații despre îngrijirea corectă a culturilor agricole și să aflați cum puteți obține produse naturale, netratate chimic.

Evenimentul va fi organizat pentru prima dată la Chișinău. Membrii asociației promit să organizeze piețele de semințe gratuite în toată țara.

 

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

1 Comentariu

  1. Mihaela

    în incinta buisiness centrului Kentford (Bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 202)

    Răspuns

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Статьи на русском языке

Статьи на русском языке

Comentarii