Selectați pagina

Nebunia ia cote maxime în Canada: Ca părinte nu ai dreptul să te opui tratamentului copilului tău pentru a deveni… gay!

Nebunia ia cote maxime în Canada: Ca părinte nu ai dreptul să te opui tratamentului copilului tău pentru a deveni… gay!

În Canada ultraliberalului Justin Trudeau, judecătorul Gregory Bowden a hotărât că părinții nu se pot opune cererilor transgender în cazul copiii minori, scrie Active News

Judecătorul a stabilit că un tată nu mai are nicio șansă de a o convinge pe fiica sa minoră, de 14 ani, să nu își schimbe sexul.

Altfel spus, magistrații Curții Supreme de Justiție au căzut de acord că niciun părinte nu are dreptul de a împiedica medicii să facă un tratament hormonal cu testosteron fetelor care doresc să devină băiat.

Maxine (numele dat de presă fetei pentru a-i proteja identitatea) era elevă la o școală din British Columbia, când tatăl ei a descoperit că profesorii școlii o tratau ca pe un băiat, la cererea ei. Potrivit The Federalist, fata a început să poarte un nume masculin – Quinn – fără cunoștința sau permisiunea tatălui.

O decizie a administratorilor școlii în deplină concordanță cu politica Ministerului Educației din British Columbia, care stipulează că administratorii din sistemul de învățământ nu sunt obligați să dezvăluie părinților orientarea sexuală sau identitatea de gen a elevilor.

The Federalist a scris că tânăra are o istorie tulbure, suferind de depresie după divorțul părinților, în 2013. Tatăl lui Maxine a remarcat că fiica sa a trecut și printr-o fază a lesbianismului.

Fata a ajuns astfel în centrul unei bătăi juridice complexe în care mama susține transformarea medicală a adolescentei- care va pune capăt pubertății naturale a copilului – în timp ce tatăl nu este de acord. Mama fetei și-a exprimat chiar îngrijorarea că Maxine ar putea încerca să se sinucidă dacă nu va primi acest tratament.

”Totalitatea dovezilor cu privire la nevoile medicale ale fetei mă determină să concluzionez că tratamentul cu hormoni nu ar trebui amânat”, a scris judecătorul. ”Deși tatăl nu acceptă tratamentul, sunt mulțumit că consimțământul fetei este suficient pentru ca tratamentul să continue”, a menționat magistratul.

Sursa: http://thefederalist.com/2019/03/01/canadian-court-rules-parents-cant-stop-14-year-old-taking-trans-hormones/

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *