Selectați pagina

Afirmaţiile Elitei Globale: În 30 de ani, populaţia omenirii va fi “decimată”. Ce ştiu ei şi nu ştim noi?

Afirmaţiile Elitei Globale: În 30 de ani, populaţia omenirii va fi “decimată”. Ce ştiu ei şi nu ştim noi?

Preşedintele companiilor Tesla şi SpaceX, Elon Musk, vede pentru noi, oamenii, un viitor extrem de sumbru. Deja în câteva decenii, omenirea ar putea fi confruntată cu o mare problemă, conform miliardarului american. Astfel, Elon Musk consideră că sfârșitul civilizației noastre ar putea fi anunțat în curând. În numai 30 de ani, în opinia lui, ar trebui să ne confruntăm cu o prăbușire. Aceasta înseamnă sfârșitul lumii?

Elon Musk și-a spus ideile sale cu privire la sfârșitul omenirii pentru prima dată în 2017, răspunzând prin Twitter la o întrebare adresată de revista “New Scientist”: “Populația lumii se îndreaptă accelerat spre colaps, dar puțini par să observe sau să le pese”:

De data aceasta, pe 21 iulie 2019, Elon Musk răspunde la avertismentul Organizației Națiunilor Unite privind suprapopularea. Directorul executiv Tesla spune într-un tweet recent că, până în 2050, vom fi cu adevărat confruntați cu probleme masive din cauza unei populații în scădere și a îmbătrânirii în creștere. Un fel de scenariu de azi care în mod evident contravine predicției ONU, care spune că aproape 9,4 miliarde de oameni vor trăi pe Pământ până în 2050.

Mai exact, el face aluzie la faptul că piramida populației ar putea fi inversată dramatic. Acest lucru ar însemna că, în final, doar câțiva tineri ar fi responsabili pentru asigurarea unui procent foarte mare de persoane în vârstă. Acest scenariu ar avea ca rezultat o rată a natalității scăzută; astfel de evoluții pot fi observate deja în Japonia.

Predicţia lui Elon Musk este cu adevărat ciudată; asta înseamnă că, făcând el parte din Elita Globală, ştie el ceva mai mult decât noi? Ştie că în următorii 10-20 de ani, un dezastru (natural sau artificial) va duce la decimarea populaţiei? Mai ales că în 30 de ani, populaţia nu are cum să scadă masiv decât dacă există o cauză exterioară…

Sursa: https://www.businessinsider.com/elon-musk-reiterates-global-population-is-headed-for-collapse-2019-6

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Статьи на русском языке

Статьи на русском языке