Selectați pagina

IMPORTANT! IMPLANTARE DE CIPURI de ultimă generaţie, mascate sub biometrie. VIDEO

IMPORTANT! IMPLANTARE DE CIPURI de ultimă generaţie, mascate sub biometrie. VIDEO

Marcarea izotopică e un cip de ultimă generaţie, constînd din celule vii, care funcţionează în mod estetic, natural. Cînd este aplicat sub formă de coduri de bare, acest cip nu este vizibil pentru ochi, dar se citeşte de scanere. Astfel, creierul începe să funcţioneze ca un transmiţător biologic, şi, de fapt, în esenţă devine un procesor biologic. O persoană cu un astfel de cip devine un cyborg controlat.

Rezumat:

Marcarea izotopică – e una din cel mai periculoase forme de cipizare, prin care nişte nanoparticule suntr introduse în corpul dvs, înglobîndu-se perfect în ADN. E un cip de ultimă generaţie, care nu necesită surse de alimentare, deoarece e compus din celule vii care funcţionează într-un mod estetic. Dacă acest cip e aplicat sub formă de barcod, el e invizibil pentru ochi, însă se scanează normal de orice scaner. Persoana căreea i se aplică un astfel de marcaj, poate fi controlat şi cu ajutorul oricărui satelit, care devine astfel o antentă psihotropică. Spre deosebire de oricare cip implantat, care se poate de scos din corp prin diferite acţiuni, marcarea izotopică e imposibil de scos din corp. Şi dacă cipul obişnuit are influenţă redusă asupra organismului şi sistemului nervos, atunci cu ajutorul cipului aplicat cu laser uşor ţi se poate induce diferite stări emoţionale, sau acţiuni de care persoana rămîne a fi inconştientă de executarea lor. Soldaţilor cărora li se aplică un astfel de marcaj sunt uşor de depistat chiar la adîncimi mari sub pămînt, să li se depisteze ce răni au, astfel de la distanţă să li se poată aplica cu uşurinţa o diagnosticare, ca spre exemplu stoparea unei hemoragii, prin diferite comenzi unor celule specifice ale creierului care răspund de astfel de procese. Astfel că creierul se comportă ca un emiţător şi receptor, fiind comparat cu un bio-procesor.

Aplicarea laserului atunci cînd îţi perfectezi documentele biometrice, prin scanarea irisului si a altor caracteristici biologice, e cea mai comoda metoda de aplicare de catre autoritati, ca mai apoi sa poata usor controla aceste persoane.

La moment in lume se fac doua feluri de marcaj – marcajul cu laser si cel izotopic, si se aplica tuturor doritorilor de a primi acte biometrice. Se aduc probe ale unor demnitari care afirma ca au facut acte biometrice copiilor sai, iar apoi copii crescind au acces la diferite servicii prin scanarea fetei lor, fara a li se actualiza datele biometrice in acte, ceea ce demonstreaza ca li s-a aplicat un marcaj. Astfel afirma demnitarul dat ca daca caracteristicile biologice ale omului se schimba de-a lungul virstei, pai aplicarea marcajului cu laser se face o data si pentru totdeauna.

La aeroport cind se scaneaza fetele celor care vin, se scaneaza de fapt acel marcaj cu laser care fost aplicat cind ti-ai facut actele biometrice, si aceasta scanare nu are nici o tangenta cu afirmatiile oficiale precum ca se calculeaza careva distante dintre careva puncte specifice ale fetei, caci identificarea unor astfel de date se face de obicei in pozitie statica, nemiscindu-te, iar astfel de conditii la aeroport nu exista.

Se explica despre sistemul de sateliti Glonass, implementat de sovietici prin anii ’70 in scopuri militare, iar mai apoi si in alte scopuri, precum urmarirea diferitor obiecte. Se presupune ca acest sistem de sateliti ar putea fi folosit pentru a se conecta la oamenii care vor fi marcati. Se arata ca in urma apasarii unor butoane, toti cei marcati ar putea fi omoriti momentan.

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

4 Comentarii

 1. costel

  Un rezumat in lb romana se poate? Multumesc.

  Răspuns
  • Apărătorul Ortodox

   Am actualizat articolul, punînd şi un rezumat în română alături de clipul în rusă.

  • Stelian

   Ar fi fost interesanta o traducere la acest documentar,nu toti cunoastem rusa

  • Andrei

   E important sa nu exageram si sa nu ne lasam atrasi in capcana jumatatilor de adevar sau a teorii neverificabile cu scopul de a ne arunca in ridicol(pamantul plat, sfera de sticla in jurul pamantului, etc.).
   Ca unul care am lucrat cu recunoasterea/detectia miscarii/obiectelor si am ceva cunostinte despre recunoasterea faciala, va asigur ca NU e nici o problema sa se faca „in timp real(realtime)” chiar si cu un telefon(Huawei se lauda cu doua procesoare „AI” specializate), placile video maresc considerabil viteza de analiza/detectie in timp-real folosind algoritmi de „AI”/inteligenta artificiala.
   Daca aveti retineri cu privire la acest subiect, va recomand sa studiati putin despre biblioteca „OpenCV”, care dispune ca cativa algoritmi de detectie faciala si recunoastere/clasificare obiecte, accelerate cu ajutorul procesorului video(GPU).
   Nu inseamna ca nu vor incerca sa introduca cipuri, sa modifice ADN-ul folosind vaccinuri(cum spunea Pr. Elpidie), doar ca Dumnezeu nu va ingadui sa se faca pe ascuns lepadarea. Totusi dpdv. tehnic pot analiza fetele tuturor oamenilor dintr-un aeroport ca in China si pot identifica actele de identitate ce pot fi citite cu telefonul prin NFC: pasaport, cartela bancara, etc.

Urmăritori / Pingbacks

 1. Pecetluirea antihristică este aici! | - […] IMPORTANT! IMPLANTARE DE CIPURI de ultimă generaţie, mascate sub biometrie. VIDEO […]

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Статьи на русском языке

Статьи на русском языке