Şi al şaselea înger a vărsat cupa lui în râul cel mare Eufrat şi apele lui au secat, ca să fie gătită calea împăraţilor de la Răsăritul Soarelui. (Apocalipsa 16:12)

În ultimii doi ani, a devenit clar cât de diferit este nivelul apei râului Eufrat. Eufratul curge din Turcia în Siria și apoi în Irak până când se varsă în râul Tigru la Shatt al-Arab, în Irak.

ÎMPLINIREA APOCALIPSEI ȘI A PROFEȚIILOR… Eufratul seacă în ritm rapid. (VIDEO)

ÎMPLINIREA APOCALIPSEI ȘI A PROFEȚIILOR… Eufratul seacă în ritm rapid. (VIDEO)

Regimul sirian a acuzat Turcia că îi privează pe sirieni de partea lor de apă din râul Eufrat. Turcia a redus debitul de apă către Siria de la 500 la 200 de metri cubi pe secundă, oprind producția de energie la barajul Eufratului și provocând o scădere a irigațiilor și a apei potabile, pe lângă epuizarea uriașă a lacului Assad.

PROFEȚIILE SE ADEVERESC… Eufratul se seacă. (VIDEO)

Notă. – Dragii noștri frați și surori! Cunoaștem cu toții profeția Sfântului Paisie de la Athos, care a spus că chinezii vor trece Eufratul. Chiar și acum, în comparație cu primăvara acestui an, Eufratul a secat și mai mult astfrel încât se poate merge pe jos pe albia lui. Profețiile se împlinesc sub ochii noștri. Doamne, ai milă de noi!

Stareţul Paisie a prezis următoarele despre cel de-al treilea război mondial care va urma: „Un gând îmi spune că se vor întâmpla multe lucruri: rușii vor ocupa Turcia, Turcia va dispărea de pe hartă, pentru că 1/3 din turci vor deveni creștini, 1/3 vor pieri și 1/3 vor pleca în Mesopotamia.

Orientul Mijlociu va deveni o arenă de războaie la care vor participa și rușii. Se va vărsa mult sânge și chiar și chinezii vor traversa râul Eufrat cu o armată de 200.000.000 de oameni și vor ajunge la Ierusalim. Un semn caracteristic al apropierii acestor evenimente va fi distrugerea Moscheii lui Omar, deoarece distrugerea ei va marca începutul lucrărilor de reconstrucție a Templului lui Solomon, care a fost construit chiar în acel loc.

Va fi un mare război la Constantinopol între ruși și europeni și se va vărsa mult sânge. Grecia nu va juca rolul principal în acest război, dar Constantinopolul îi va fi returnat, nu pentru că rușii ne vor fi învredniciți, ci pentru că nu vor găsi o soluție mai bună și vor fi de acord împreună cu Grecia, cu circumstanțe dificile presate asupra lor. Armata greacă nu va avea timp să ajungă acolo înainte ca orașul să le fie predat.

Evreii, pentru că vor avea puterea și ajutorul conducerii europene, vor avea tupeul să se comporte cu nerușinare și mândrie și vor încerca să conducă Europa…

Mi s-a spus că armata Chinei este în prezent de două sute de milioane, un număr specific despre care Sfântul Ioan scrie în Apocalipsa. Când auziți că turcii barajează apele Eufratului în amonte și le folosesc pentru irigații, atunci să știți că am intrat deja în pregătirea acelui mare război și pregătim astfel calea pentru o armată de două sute de milioane de la răsăritul soarelui, așa cum spune Apocalipsa.”

Siria acuză Turcia că folosește apa Eufratului ca pe o armă. Ankara neagă acest lucru, invocând schimbările climatice.