Imigranții musulumani aflați la granița Macedoniei au refuzat ajutorul acordat de Crucea Roșie din cauza simbolului creștinismului, crucea. O altă dovadă care arată că nu este un exod al imigranților care cer azil, ci o invazie organizată în Europa.

Deși nu au fost dispuși să recunoască, națiunile europene suferă consecințele politicilor liberale, cum ar fi multiculturalismul, corectitudinea politică, și a granițelor libere. Abia acum, câteva țări europene se confruntă cu realitatea și iau măsuri în ceea ce privește valul de imigranți care vine din țările arabe.

Afluxul de imigranți din Orientul Mijlociu și Africa de Nord pune presiune foarte mare asupra guvernelor care au și așa probleme financiare.

Un astfel de popor este Macedonia, o țară mică aflată la nord de Grecia, care nu este într-o situație economică mult mai bună decât vecinul său împovărat de datorii, care se întâmplă, de asemenea, să fie situat în calea migranților din Orientul Mijlociu, care vin prin nordul Turciei către Europa de Nord.

Tot mai multe țări europene încep să ia măsuri în ceea ce privește afluxul imigranților, astfel, mulți dintre refugiați au format tabere mici în mai multe țări din Europa, cum este și exemplul Macedoniei.

Potrivit Mad World News, armata macedoneană a mers recent la o astfel de tabără improvizată de refugiați, în încercare de a le oferi ajutoare oamenilor obosiți și înfometați.

Pentru că ajutoarele au venit în cutii de la Crucea Roșie, refugiații au refuzat alimentele pentru un motiv aberant: simbolul creștinismului.

Unii au declarat ca nu au vrut ajutorul pentru că nu a putut verifica dacă produsele alimentare erau “comestibile” sau nu, în timp ce alții au fost mai cinstiți și au spus că simbolul Crucii Roșii le amintește de Cruciada Creștină care a avut loc cu câteva secole în urmă.

În cele din urmă, soldații macedoneni au renunțat la încercarea lor de a-i ajuta pe imigranți să primească ajutoare, fapt care a dus la o bucurie incredibilă în mulțime.