Un grup de imigranti au cerut ca embletica cruce alba aflata pe drapelul Elvetiei sa fie scoasa pentru ca este un simbol al crestinatatii, ne informează 9am.ro

Acestia spun ca steagul nu mai reprezinta Elvetia multiculturala din momentul de fata. Un reprezentant al asociatiei [email protected] Plus a relatat ca in curand vor incepe o campanie ampla la nivel national pentru a-i ruga pe cetatenii elvetieni sa fie de acord cu adoptarea unui drapel care sa nu-i mai ofenseze pe musulmani.Propunerea acestora a fost primita cu mult negativism si s-ar putea sa creasca nivelul de antipatie fata de imigranti.

Un reprezentant al SVP (Partidul Popular Elvetian) spune ca cerintele comunitatii de musulmani sunt ,,inacceptabile”. ,,Nu e nimic in neregula cu steagul nostru. Nu e nimic de schimbat. Urmatorul lucru pe care-l vor cere probabil va fi sa modificam Constitutia.”

Marianne Binder, purtator de cuvant pentru crestin-democratii elvetieni (CVP) a spus ca ,,steagul elvetian este parte din identitatea nationala, mai exact pentru ca arata latura noastra primitoare pentru toti cei care vor sa se implice activ in societate, chiar si pentru imigranti.”

Nota noastră: Ei bine, o astfel de pretenția aberantă nu va fi niciodată penalizată de ONG-iștii lui Soros din Elveția sau de oriunde altundeva. Dacă, în schimb, elvețienii ar fi avut vreo pretenție asemănătoare (să afirme că se simt jigniți de vreun simbol al imigranților) ONG-iștii lui Soros ar fi strigat în cele patru zări: Intoleranțăăăă! Rasiiiiiiism! Că, na, dacă sunt plătiți bine trebuie să facă și ei ceva în contul acelor bani! De altfel, dacă știți vreun ONG-ist de-al lui Soros care a criticat vreodată imigrația arabă și manifestările penale ale imigranților arabi, spuneți-ne și nouă că o să-l premiem!

Sursa: https://www.9am.ro/stiri/International/292835/imigrantii-musulmani-din-elvetia-cer-modificarea-drapelului.html