Select Page

Îmbrăţişarea trădării: Episcopul Nicodim de Edineț și Briceni în braţele cardinalului catolic Matteo Zuppi

Îmbrăţişarea trădării: Episcopul Nicodim de Edineț și Briceni în braţele cardinalului catolic Matteo Zuppi

O ştire din cadrul unei televiziuni italiene, anunţă precum că moldovenii ortodocși primesc pentru prima dată pe episcopul lor din Moldova, eveniment salutat de cardinalul Matteo Zuppi, care a fost şi el prezent la acest eveniment.

În cadrul sărbătoririi a 5 ani de la deschiderea bisericii moldoveneşti “Acoperamintul Maicii Domnului” din Bologna (Italia), episcopul Nicodim de Edineţ şi Briceni a declarat că în viitor speră ca “bisericile” să se unească ca să se poată ruga împreună.

Amintim că “bunătatea” catolicilor e una foarte vicleană: au dat biserici comunităţilor din Moldova, ca mai apoi să îi oblige să facă rugăciuni împreună.

"Avete un buon vescovo"

I Moldavi ortodossi accolgono per la prima volta il loro Vescovo. Il saluto di mons. Zuppi

Gepostet von 12Porte am Montag, 12. Februar 2018

Trackbacks/Pingbacks

  1. Ecumenism: Episcopul Nicodim de Edineț și Briceni în braţele cardinalului papistaș Matteo Zuppi – gânduri din ortodoxie (2) - […] aparatorul.md: O ştire din cadrul unei televiziuni italiene, anunţă precum că moldovenii ortodocși primesc pentru prima dată pe episcopul…
  2. Ecumenism: Episcopul Nicodim de Edineț și Briceni în braţele cardinalului papistaș Matteo Zuppi | cugeteortodoxe - […] aparatorul.md: O ştire din cadrul unei televiziuni italiene, anunţă precum că moldovenii ortodocși primesc pentru prima dată pe episcopul…

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *