Selectați pagina

Îmbrăţişarea trădării: Episcopul Nicodim de Edineț și Briceni în braţele cardinalului catolic Matteo Zuppi

Îmbrăţişarea trădării: Episcopul Nicodim de Edineț și Briceni în braţele cardinalului catolic Matteo Zuppi

O ştire din cadrul unei televiziuni italiene, anunţă precum că moldovenii ortodocși primesc pentru prima dată pe episcopul lor din Moldova, eveniment salutat de cardinalul Matteo Zuppi, care a fost şi el prezent la acest eveniment.

În cadrul sărbătoririi a 5 ani de la deschiderea bisericii moldoveneşti “Acoperamintul Maicii Domnului” din Bologna (Italia), episcopul Nicodim de Edineţ şi Briceni a declarat că în viitor speră ca “bisericile” să se unească ca să se poată ruga împreună.

Amintim că “bunătatea” catolicilor e una foarte vicleană: au dat biserici comunităţilor din Moldova, ca mai apoi să îi oblige să facă rugăciuni împreună.

https://www.facebook.com/12Porte/videos/1191227267647097/

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Urmăritori / Pingbacks

  1. Ecumenism: Episcopul Nicodim de Edineț și Briceni în braţele cardinalului papistaș Matteo Zuppi – gânduri din ortodoxie (2) - […] aparatorul.md: O ştire din cadrul unei televiziuni italiene, anunţă precum că moldovenii ortodocși primesc pentru prima dată pe episcopul…
  2. Ecumenism: Episcopul Nicodim de Edineț și Briceni în braţele cardinalului papistaș Matteo Zuppi | cugeteortodoxe - […] aparatorul.md: O ştire din cadrul unei televiziuni italiene, anunţă precum că moldovenii ortodocși primesc pentru prima dată pe episcopul…

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *