Selectați pagina

Imagini şocante: Luptator separatist crucificat si ars de viu in Donbass. Video

Imagini şocante: Luptator separatist crucificat si ars de viu in Donbass. Video

O inregistrare video tulburatoare a fost difuzata de televiziunea rusa TVZvezda. Potrivit explicatiilor furnizate de statia tv, imaginile arata cum un grup de luptatori nationalisti voluntari din regimentul Azov crucifica si ard un luptator separatist. Materialul video a fost trimis luptatorilor din Novorossia si hackerilor de la Cyberberkut.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=BAoThaFc9LE[/youtube]

Potrivit autorilor materialului video, imaginile au fost filmate in apropierea localitatii Shirokino si este insotit de comentariul: „Toti tradatorii Ucrainei, toti luptatorii separatisti vor fi tratati in acelasi fel”.

Autenticitatea filmarii nu a fost confirmata deocamdata din surse de incredere. Oficialii separatisti din Donetsk nu au facut nicio declaratie oficiala legata de materialul video.

Azov este una dintre cele mai dure unitati ale Garzii Nationale Ucrainene. Initial a fost doar un regiment, dar apoi s-a transformat in regiment. Este formata din nationalisti din Ucraina si mercenari din alte tari. Regimentul Azov utilizeaza simboluri ale Germaniei naziste pe steagurile sale. Sediul regimentului este situat in Mariupol.

1 Comentariu

 1. marele Păcătos

  oamenii optează pentru geyropa

  pe aceştia-i aleg

  aşa vor oamenii – aşa vor primi!

  în Legea Duhovnicească – fiecare faptă îşi arată consecinţa, şi cine au dat lovitura-n chipul Lui Hristos – acela va primi amărăciunea nesecată pentru veacul cel interminabil.

  Răspuns

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *