Americanii se pare ca au inventat ARME METEO si parese ca detin tehnologii prin care arunca Virusi din DRONE si Avioane pentru a raspandi molime, Virusi si Boli la oameni si animale, sau de a otravi culturile agricole pentru ca oamenii sa faca cancer, ca apoi Industria lor Farmaceutica sa castiga miliarde si miliarde de dolari.

Exista voci si articole care spun ca Americanii au inventat de multi ani si au perfectionat arme de imbolnavire a oamenilor prin diferiti tantari care raspandesc virusi.

Se poate observa in pozele dovada foarte bine cum nu ard copacii in acest asazise incendii dar sunt distruse case in totalitate, si sunt arse masini pe autostrazi in California, recent. Semn ca s-au testat ultimele Tehnologii de ucidere in massa a umanitatii. Asa zisele ,,PADURI INCENDIATE,, nu au fost incendiate dar casele au fost distruse ca dupa o bomba atomica , o TORNADA si un Foc care a mers in forma de tornada provocat de Vant puternic, de HAARP si de Avioane. Se observa cum Dronele si Avioanele au fost in zona.

In acelasi mod a fost atacata si Anglia in vara lui 2016 in momentul Referendumului de Brexit cand in aer s-a facut cerul Rosu total, iar oamenii au lesinat pe strada otraviti cu aluminium partial. Scopul a fost atunci ca oamenii sa nu iasa la votare in ziua votului sa stea acasa ca sa nu se valideze Referendumul de Brexit si ca globalistii sa castige batalia politica.

Alta dovada ca a fost atac din avion, Meteo este asupra faptului ca asa-zisul Incendiu accidental de Padure s-a extins de fapt in linie dreapta, ca si cand ar fi fost un bombardament aerian mai degraba decat o extindere a incendiului in mod aleatoriu cum bate vantul.