Selectați pagina

Imagine uluitoare! Icoana Maicii Domnului a apărut pe zidul unei biserici, ca prin minune

Imagine uluitoare! Icoana Maicii Domnului a apărut pe zidul unei biserici, ca prin minune

Creștinii care au intrat în această biserică au rămas complet uluiți. O icoana a Maicii Domnului a apărut pe un perete din interiorul unei biserici. Este vorba despre Biserica ucraineană ortodoxă a Marelui Prinț Drept – Credincios Igor al Cernigovului și Kievului. Totul s-a întâmplat în localitatea Kamensk din Ucraina.

Icoana a fost găsită „în ziua hramului parohiei și a fost aproape ‘spălata’ de către o femeie care ajuta la curățarea anuală și revigorarea vopselei de pe pereți”, conform unui raport al publicatiei Sobitie.

Pentru descoperirea acestei minuni ajutat localnicul Vitaly Nicolaevici. El a fost cel care a găsit icoana Maicii Domnului și a dezvăluit imaginea unei umbre de pe perete. Oamenii au descris acest eveniment neobișnuit ca fiind un miracol.

„Vreau sa afle cât mai mulți oameni posibil ce s-a întâmplat, pentru că este o adevarata minune”, a spus Vitaly Nicolaevici, potrivit lonews.ro.

Ce spun preoții despre icoana minune

„Noi mai cunoaștem astfel de cazuri în Ucraina. Spre exemplu, în Mănăstirea Kiev, o icoana s-a imprimat de la sine pe sticlă, iar aici asta s-a întâmplat pe un perete. Este dificil de explicat ce s-a întâmplat. In cea mai mare parte, noi trăim vieți lumești, zadarnice. Oamenii se incred în minuni și semne, pentru întărirea credinței lor. De aceea, Domnul ne trimite astfel de semne, pentru ca noi să vedem și să fim întăriti în credința noastră.

Imaginea Maicii Domnului este foarte importantă pentru ucraineni, ca patroana a cazacilor și a armatei ucrainene. Avem icoana ei în multe case. Prin apariția ei, Maica Domnului ne arată că se roagă pentru noi și ne protejează cu Acoperamantul său”, a spus și parintele paroh Pr. Igor Didovets.

Este important de menționat faptul că locul în care imaginea Maicii Domnului a aparut imprimată, nu se află sub lumina directă a soarelui.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ne găseşti şi pe:

Статьи на русском языке

Статьи на русском языке