Selectați pagina

Iezuitul Francisc crează o religie anticreştină

Iezuitul Francisc crează o religie anticreştină

La 27 ianuarie papa Fracisc i-a salut pe cei 7 mii de reprezentanţi ai Crucii Roşii, care s-au adunat în sala Papa Paul al VI-lea. La sfîrşitul discursului său, papa nu a dat obişnuita sa binecuvîntare “apostolică”, considerînd-o “ofensivă pentru reprezentanţii altor credinţe”. În schimb, papa s-a rugat ca Dumnezeu să-i binecuvînteze pe cei prezenţi cu următoarele cuvinte: “Doamne, tatăl al întregii omeniri, şi al tuturor credinţelor”.

Nu e nevoie de amintit că o asemenea afirmaţie e o blasfemie extremă chiar şi din punct de vedere al eresului catolic. Există o singură Biserică a Lui Hristos. Toate celelalte “confesiuni creştine” sunt false. Astfel prin afirmaţia sa, papa susţine că Dumnezeu a creat minciuna păgînismului, şi minciuna iudaismului, şi chiar minciuna sectelor satanice care în Occident sunt socotite nişte “confesii” destul de respectabile. În SUA spre exemplu “biserica lui lucifer” din ce în ce mai des înalţă monumente idolului lor cornorat, şi din ce în ce mai des cîştigă procese împotriva creştinilor.

În acelaşi timp, fără nici o îndoială, declaraţiile iezuitului Francisc sunt în deplină concordanţa cu linia politică a SUA şi ţărilor care conduc UE, care într-un ritm alarmant crează o religie universală sî globală a antihristului pe ruinile vechilor religii.

Să ne aducem aminte că recent şi patriarhul Chiril a declarat iarăşi că întîlnirea sa din Havana cu “fratele” Francisc va contribui la lupta pentru valorile tradiţionale.

Atunci cînd experţii ortodocşi afirmă că pe baza catolicismului se crează o religie anticreştină, aceştia sunt ori marginalizaţi ori numiţi “conspiraţionişti”.

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *