Selectați pagina

Ierarhii greci incearca sa opuna rezistenta legalizarii uniunii intre homosexuali

Ierarhii greci incearca sa opuna rezistenta legalizarii uniunii intre homosexuali

Mitropolitul-Ambrozie-de-KalavritaDupă ce in Grecia a fost adoptată legea anti-rasism si dupa interzicerea încălcarii drepturilor așa-numitelor “minorități sexuale”, următorul pas, pe care Europa il asteapta de la Grecia, va fi legalizarea uniunilor între persoane de același sex.

Mitropolitul Ambrozie de Kalavria si-a exprimat regretul, în legătură cu faptul că printre politicienii de la conducerea Greciei se afla “oameni ai intunericului si neantului”.

“Este dreptul lor să trăiască așa cum le place, in intimitate, dar ei nu au dreptul să-și apere în mod public și sa promoveze patima lor păcătoasă” – a spus Mitropolitul.

El a spus că apărătorii sodomiei reprezintă un mare pericol pentru societate.

În sprijinul Mitropolitului Ambrozie a venit si Mitropolitul Antim al Tesalonicului. El a amintit persecuția intolerabila dezlănțuita impotriva Bisericii:

Biserica nu poate să nu ia pozitie împotriva “acordului de coabitare libera” propus de guvern. Ei vor sa catoreasca barbat cu barbat si femeie cu femeie; mai doresc, in plus, “să adopte copiii altor oameni, să-i educe? Și cum ar vrea ei sa reactionezi? Nici animalele nu fac asta, nu au aspirații similare… Doamne ferește!”.

“Grecia, în anul trecut, a arătat o creștere a populației egala cu zero. Dacă această situație continuă – suntem pierduți. Responsabilitatea cade pe noi toti” – a spus Mitropolitul Ambrozie.

Sursa: Lacasuri Ortodoxe

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *