Selectați pagina

Ierarhii, clericii, din ziua de astăzi, sunt într-o mai mare erezie decât Arie pentru că l-au făcut pe Hristos infectat!

Ierarhii, clericii, din ziua de astăzi, sunt într-o mai mare erezie decât Arie pentru că l-au făcut pe Hristos infectat!

REZUMAT din interviul acordat de părintele Elpidie în emisiunea jurnalistului Stefanos Damianidis din 2/7/2021, transmisă de postul Focus fm din Thessaloniki.

În prima parte, reporterul Stefanos Damianidis, îi mulțumește Părintelui Elpidie, spunând că lumea îi cere mereu să facă interviuri cu el și Părintele Elpidie nu l-a refuzat niciodată.

parintele elpidie

Ierarhii, clericii, din ziua de astăzi, sunt într-o mai mare erezie decât Arie pentru că l-au făcut pe Hristos infectat!

Părintele spune că acum mai mult decât orice avem nevoie de luminare de la Dumnezeu. Este clar că „s-a pierdut echilibrul rațiunii” (acesta fiind și titlul acestui interviu). Diferența dintre un om și un animal este rațiunea, dacă se pierde această rațiune umană, atunci modul în care ne vom purta nu va fi uman…

Este adevărat că trăim într-o perioadă în care predomină frica, supărarea și confuzia. Apoi povestește că l-a sunat o tânără care i-a spus că îi este frică pentru că nu o primesc la facultate dacă nu se vaccinează, la fel și părinții ei sunt șantajați și ca să nu își piardă locurile de muncă trebuie să se vaccineze. La un moment dat îl întreabă plângând de ce nu intervine Dumnezeu?! Plângeam și eu cu ea și ce puteam să îi spun?!

Dar aș vrea să vă spun tuturor celor care mă ascultați astăzi, o mică povestioară: Odată pe un vas era un băiețel și căpitanul vasului era tatăl lui. La un moment dat, a început o furtună mare, unii au început să țipe, alții erau plini de frică, alții să se roage cu lacrimi ca să îi salveze. Unii au observat că băiețelul era în pace și se ruga. Cineva la întrebat cum de este așa de calm, nu îi este frică?! Atunci băiatul a răspuns: cârma vasului o ține tatăl meu…

Eu aș vrea tuturor creștinilor cărora le este frică să le spun: să nu vă fie frică, da într-adevăr este o furtună mare, dar cârmă vasului, a vieții noastre, a planetei noastre o ține Dumnezeu, Tatăl nostru. Acest lucru aș vrea să le spun tuturor să nu le fie frică, pentru că Dumnezeu Tatăl nostru ne iubești și cei care Îl credem, știm că este mereu lângă noi… dar toate acestea trebuie să se întâmple, copilul meu…

La un moment dat, fată mă întreba: de ce Dumnezeu întârzie să intervină?! Și atunci am răspuns: modul cum gândește Dumnezeu, diferă de modul cum gândim noi. Noi vedem totul prin prisma vederii umane care are legătură cu interesul nostru personal și cu un trai bun. Dumnezeu gândește și acționează mereu cu scopul mântuirii sufletului nostru și în cadrul fericirii noastre veșnice în Împărăția Sa Cerească. Noi ne uităm cum să o ducem bine aici pe pământ. Știi cât suferă Dumnezeu când îi vede pe copiii săi cum se îngroapă în păcate și cât suferă când îi vede luând pre-pecetea.

Mai târziu a vorbit despre vaccinarea copiilor. Acest lucru va fi un ultimat pentru că înainte de acest lucru au fost două mari îndepărtări (în total sânt trei mari îndepărtări). Prima îndepărtare a fost cea a politicienilor creștini, care chiar dacă au fost puși pe posturi în care trebuia să aducă iubire, dreptate la poporul care i-a ales, ei nu au făcut acest lucru .. Credeți că avem democrație acum ?! A doua îndepărtare este a clerului Bisericii. Si a treia îndepărtare, care stă la baza vieții noastre este familia și bucurie familiei care este copilul, când însuși părinții își vor da copiii spre vaccinare.

Apoi vorbește despre oamenii de știință, de profesorii universitari puși de către guvern, să iasă mereu la sursele media promovând vaccinarea și Părintele întreabă: oare nu vedeți reacțiile adverse, oare nu vedeți decesele. Numai când vedem modul de comportare a oamenilor de știință vânduți ne dăm seama că nu au o logică științifică și sunt criminali. Ierarhii îi vor constrânge pe preoți ca să se vaccineze, deja se întâmplă acest lucru. Apoi spune că va începe prigoană preoților, a monahilor dedicați adevăratului Iisus Hristos. Vor fi prigoniți, vor fi deportați, vor fi întemnițați… o să vedeți aceste lucruri. În timpul generației noastre se va întâmpla.

Aș vrea să vă spun ceea ce urmează ca lumea să se pregătească… Ceea ce urmează are legătură cu război și cu dezastre naturale și lumea să se pregătească. Așa cum am mai spus, mai demult lumea să strângă alimente, pentru că în curând nu vom mai găsi ușor mâncare. În timpul unei exorcizări a unui tânăr, cel rău spune că, controlează netul, YouTube-ul si Gmail-ul. Cel rău prin vocea acestui tânăr îi spune că: ca niște câini răi ați distrus natura și sunteți nerecunoscători pentru ceea ați primit.Ați distrus natura și acuma mi s-a permis de către Dumnezeu să provoc multe lucruri…spune că vor fi cutremure și se vor deschide cratere cu foc. Cutremure în toată lumea.

O să vă speriați atât de tare că nu veți avea unde să stați. Atunci o să strigați la Dumnezeu, dar de ce să vă audă pentru că sunteți câini nerecunoscători… Zice că ierarhii, clericii, din ziua de astăzi, sunt într-o mai mare erezie decât Arie pentru că l-au făcut pe Hristos infectat. Când veți vedea că pruncii sunt duși către vaccinare și preoții puști fără voia lor să se vaccineze, atunci Dumnezeu va interveni. Pe de o parte vor fi catastrofele naturale și pe de altă războiul, care se va întinde în toată lumea. O să se lupte țări foarte puternice și cel care va învinge va fi atât de distrus de război, că până la urmă va conduce a treia putere. Și pe această treaptă se va instaura pre-antihristul și îmi dă impresia că acesta aceasta a treia putere este China.

Cel care este acum la Vatican este pre-profetul mincinos, nu este profetul minciunos. La războiul Rusia America va învinge Rusia. America se va autodistruge din cauza apostaziei și închinării Americii la cel rău. Vor fi așa mari catastrofe, de la cutremure în multe locuri țărmul se va scufunda. Vă fi un tsunami așa de mare, care până atunci lumea nu mai văzuse…

A vorbit și referitor la insula Rodos, care nu va fi afectată de război, ci de embargoul naval și va fi foamete și multe boli. Spune că într-o vedenie a văzut rafturile dintru supermarket goale. Lângă era o farmacie care era păzită de soldați. Nu existau nici medicamente… Reporterul întreabă dacă aceste lucruri sunt aproape și părintele Elpidie, spune că: DA.

Pentarhia Întunericului va folosi pe de o parte pe profetul mincinos de la Vatican și pe de altă parte pe Erdogan, care va muta imigranții și care vor afecta toată lumea… În curând sângele celor nevaccinati, vă fi foarte scump. Vor fi răpiți oameni, ca să li se ia sângele, pentru operații. Acum sunt prigoniți nevaccinații și nu sunt primiți la muncă, dar va fi ceva atât de important încât se vor îmbolnăvi cei vaccinați și atunci vor căuta oameni nevaccinați, să angajeze.

Sunt atâtea de spus, dar ceea ce vreau să subliniez este să nu vă fie frică, iubiții mei copii. Voi să aveți credință și să mă iubiți pe Mine Tatăl vostru, pe Fiul meu Unul Născut și pe Sfântul Duh. Cei care îmi vor spune o vorbă dulce:” Iisus al meu te iubesc !”, „Dumnezeul meu te iubesc !”, eu voi trimite îngeri să vă ocrotească, să vă apăre, de ceea ce începe și vor fi multe și mari… Să nu vă fie frică, o să vă am așa o grijă, că o să vă trimit îngeri cu formă umană ca să vă ajute. O să fie multe lucruri (minuni) și de aceea, Mă arăt acum, la multă lume în toată lumea… Cei care mă iubiți în curând nu veți putea să mergeți la biserică și de aceea vă zic să faceți casele voastre mici bisericuțe.

Îngenunchiați cu toții: bărbați, femei și copii și spuneți: „Tatăl meu Ceresc ție îți las inima mea! Ție îți las dragostea sufletului meu!” Această rugăciune îmi va fi foarte plăcută și vă voi binecuvânta. Să vă faceți cruce și rugăciune pentru că aceasta este puterea voastră, ca să îi orbiți pe toți aceștia care vor să vă facă rău. Zicea că și pe cei care sunt nevaccinați, îi vor urmări cu niște sisteme teribile… pe cei vaccinați îi vor urmări prin numărul, pe care îl primesc prin vaccinări și pe ceilalți nevaccinați cu alte sisteme. Cei dintre voi care Mă veți iubi și vă veți ruga cu dragoste în inimă și în mintea voastră, o să creez niște impulsuri, frecvențe luminoase care vor lumină atât de mult și va orbi sistemele lui satana. Și vor vedea ceva, dar nu vor putea localiza. Vor vedea doar o lumină, dar nu vor știi ce se întâmplă acolo.

După schisma bisericii catolice, va fi așa o mare strălucire, că ortodocșii, protestanții Îl vor iubi din nou pe Iisus ca primii creștini.

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

163 Comentarii

 1. Anonim

  Din păcate așa este toate nenorocirile au venit după sinodul de la Creta

  Răspuns
 2. Anonim

  Arius nu a fost eretic. Arius a avut o alta opinie, care, posibil sa fi fost corecta. nimeni nu poate dovedi erezia decit teoretic. Dar, teoretic avea dreptate.Si nu popii nu i-au dat dreptate, ci Constantin cel Mare. Daca imparatul spunea atunci, Arfiusa are dreptate, sa vezi si sa nu crezi, Arianismul era dogma corecta.

  Răspuns
 3. Anonim

  Arius nu a fost eretic. Arius a avut o alta opinie, care, posibil sa fi fost corecta. nimeni nu poate dovedi erezia decit teoretic. Dar, teoretic avea dreptate.Si nu popii nu i-au dat dreptate, ci Constantin cel Mare. Daca imparatul spunea atunci, Arfiusa are dreptate, sa vezi si sa nu crezi, Arianismul era dogma corecta.

  Răspuns
 4. Anonim

  ….Hristos este Calea Adevarul si Viata si vindecarea cei ce v ati indoit ve ti ingenunchia sa cereti ajutor

  Răspuns
 5. Anonim

  ….Hristos este Calea Adevarul si Viata si vindecarea cei ce v ati indoit ve ti ingenunchia sa cereti ajutor

  Răspuns
 6. Anonim

  Voia lui Dumnezeu SI a lui lsus trebuie sa o facem cu mare smerenie SI credința SI sa respectam poruncile lui ar trebui oprite în Moldova cununiile in zi de post SI in marile praznice împărătești nu ar trebui făcute nunti in aceste zile!!!!!

  Răspuns
 7. Anonim

  Voia lui Dumnezeu SI a lui lsus trebuie sa o facem cu mare smerenie SI credința SI sa respectam poruncile lui ar trebui oprite în Moldova cununiile in zi de post SI in marile praznice împărătești nu ar trebui făcute nunti in aceste zile!!!!!

  Răspuns
 8. Anonim

  Doamne ajuta AMIN

  Răspuns
 9. Anonim

  Doamne ajuta AMIN

  Răspuns
 10. Anonim

  Doamne ajuta AMIN

  Răspuns
 11. Anonim

  Doamne ajuta tuturor amin

  Răspuns
 12. Anonim

  Doamne ajuta tuturor amin

  Răspuns
 13. Anonim

  Doamne ajuta tuturor amin

  Răspuns
 14. Anonim

  Doamne ajuta amin

  Răspuns
 15. Anonim

  Exact, mulți aleși au căzut,,, chiar din sinul bisericii,,

  Răspuns
 16. Anonim

  Exact, mulți aleși au căzut,,, chiar din sinul bisericii,,

  Răspuns
 17. Anonim

  Exact, mulți aleși au căzut,,, chiar din sinul bisericii,,

  Răspuns
 18. Anonim

  Amin Doamne ajuta

  Răspuns
 19. Anonim

  Amin Doamne ajuta

  Răspuns
 20. Anonim

  Amin Doamne ajuta

  Răspuns
 21. Anonim

  Slavă Tatălui Ceresc si tuturor Sfinților părinți amin amin amin

  Răspuns
 22. Anonim

  Slavă Tatălui Ceresc si tuturor Sfinților părinți amin amin amin

  Răspuns
 23. Anonim

  Slavă Tatălui Ceresc si tuturor Sfinților părinți amin amin amin

  Răspuns
 24. Anonim

  Hristos este totul…….fără el nimic nu se poate.

  Răspuns
 25. Anonim

  Hristos este totul…….fără el nimic nu se poate.

  Răspuns
 26. Anonim

  Hristos este totul…….fără el nimic nu se poate.

  Răspuns
 27. Anonim

  DOAMNE AJUTA AMIN

  Răspuns
 28. Anonim

  Doamne iartă ne și ne păzește de tot raul de pe fata pământului.

  Răspuns
 29. Anonim

  Doamne iartă ne și ne păzește de tot raul de pe fata pământului.

  Răspuns
 30. Anonim

  Doamne iartă ne și ne păzește de tot raul de pe fata pământului.

  Răspuns
 31. Anonim

  SARUMINA FOARTE CORECT DUPĂ SINODU DE LA CRETA AU VENIT TOATE NENORECIRILE

  Răspuns
 32. Anonim

  SARUMINA FOARTE CORECT DUPĂ SINODU DE LA CRETA AU VENIT TOATE NENORECIRILE

  Răspuns
 33. Anonim

  SARUMINA FOARTE CORECT DUPĂ SINODU DE LA CRETA AU VENIT TOATE NENORECIRILE

  Răspuns
 34. Anonim

  Doamne ajuta Amin

  Răspuns
 35. Anonim

  Doamne ajuta Amin

  Răspuns
 36. Anonim

  Doamne ajuta Amin

  Răspuns
 37. Anonim

  Doamne ajuta!Amin

  Răspuns
 38. Anonim

  Doamne ajuta!Amin

  Răspuns
 39. Anonim

  Doamne ajuta!Amin

  Răspuns
 40. Anonim

  Amin Doamne Ajuta

  Răspuns
 41. Anonim

  Amin Doamne Ajuta

  Răspuns
 42. Anonim

  Doamne ajuta amin

  Răspuns
 43. Anonim

  Doamne ajuta amin

  Răspuns
 44. Anonim

  Doamne ajuta amin

  Răspuns
 45. Anonim

  Singurul Dumnezeu știe ce va fi, și cum vom fi purificati precum aurul prin foc restul prooroci mincinoși cum spune Domnul Iisus. Sa ma ierte acest părinte dar pana acum îngropa România cu foc cu război cu toate relele, acum, merge un pic spre puterile lumii. Sa ma ierte acest părinte ca eu sant un nimeni care are nadejde în Domnul și în nimeni altcineva. Părinții cu mare credință, vizionari din respect pentru Dumnezeu Tatăl și Fiul nu grăiesc ci imbarbateaza lumea și o încurajează în credință la Domnul!

  Răspuns
 46. Anonim

  Singurul Dumnezeu știe ce va fi, și cum vom fi purificati precum aurul prin foc restul prooroci mincinoși cum spune Domnul Iisus. Sa ma ierte acest părinte dar pana acum îngropa România cu foc cu război cu toate relele, acum, merge un pic spre puterile lumii. Sa ma ierte acest părinte ca eu sant un nimeni care are nadejde în Domnul și în nimeni altcineva. Părinții cu mare credință, vizionari din respect pentru Dumnezeu Tatăl și Fiul nu grăiesc ci imbarbateaza lumea și o încurajează în credință la Domnul!

  Răspuns
 47. Anonim

  Singurul Dumnezeu știe ce va fi, și cum vom fi purificati precum aurul prin foc restul prooroci mincinoși cum spune Domnul Iisus. Sa ma ierte acest părinte dar pana acum îngropa România cu foc cu război cu toate relele, acum, merge un pic spre puterile lumii. Sa ma ierte acest părinte ca eu sant un nimeni care are nadejde în Domnul și în nimeni altcineva. Părinții cu mare credință, vizionari din respect pentru Dumnezeu Tatăl și Fiul nu grăiesc ci imbarbateaza lumea și o încurajează în credință la Domnul!

  Răspuns
 48. Anonim

  Daca ar fi in erezie ,n-ar mai veni nici lumina sfanta de la Ierusalim, nici raul Iordan nu s-ar mai intoarce inapoi, nici painea si vinul nu s-ar mai transforma in sangele Domnului.

  Răspuns
 49. Anonim

  Daca ar fi in erezie ,n-ar mai veni nici lumina sfanta de la Ierusalim, nici raul Iordan nu s-ar mai intoarce inapoi, nici painea si vinul nu s-ar mai transforma in sangele Domnului.

  Răspuns
 50. Anonim

  Daca ar fi in erezie ,n-ar mai veni nici lumina sfanta de la Ierusalim, nici raul Iordan nu s-ar mai intoarce inapoi, nici painea si vinul nu s-ar mai transforma in sangele Domnului.

  Răspuns
 51. Anonim

  Cine participa la slujbele bisericii ortodoxe si simte harul lui Dumnezu in inima lui nu mai are nevoie de nici o marturie

  Răspuns
 52. Anonim

  Cine participa la slujbele bisericii ortodoxe si simte harul lui Dumnezu in inima lui nu mai are nevoie de nici o marturie

  Răspuns
 53. Anonim

  Cine participa la slujbele bisericii ortodoxe si simte harul lui Dumnezu in inima lui nu mai are nevoie de nici o marturie

  Răspuns
 54. Anonim

  Cine participa la slujbele bisericii ortodoxe si simte harul lui Dumnezu in inima lui nu mai are nevoie de nici o marturie

  Răspuns
 55. Anonim

  Doamne Isuse Hristoase Hristoase miluiestene pe noi pacatosii

  Răspuns
 56. Anonim

  Doamne Isuse Hristoase Hristoase miluiestene pe noi pacatosii

  Răspuns
 57. Anonim

  Doamne Isuse Hristoase Hristoase miluiestene pe noi pacatosii

  Răspuns
 58. Anonim

  Doamne Isuse Hristoase Hristoase miluiestene pe noi pacatosii

  Răspuns
 59. Anonim

  Doamne ajuta amin slăvit să fie numele Domnului nostru Iisus Hristos 🙏🙏

  Răspuns
 60. Anonim

  Doamne ajuta amin slăvit să fie numele Domnului nostru Iisus Hristos 🙏🙏

  Răspuns
 61. Anonim

  Doamne ajuta amin slăvit să fie numele Domnului nostru Iisus Hristos 🙏🙏

  Răspuns
 62. Anonim

  Doamne ajuta amin slăvit să fie numele Domnului nostru Iisus Hristos 🙏🙏

  Răspuns
 63. Anonim

  Doamne ajuta Amin

  Răspuns
 64. Anonim

  Doamne ajuta Amin

  Răspuns
 65. Anonim

  Doamne ajuta Amin

  Răspuns
 66. Anonim

  Doamne ajuta Amin

  Răspuns
 67. Anonim

  Doamne ajuta Amin

  Răspuns
 68. Anonim

  Tati diavolii estea care fut capu ii stiu cai iasteapta iadu pe dinsii ca tata veata numai rau au facut sii so folosit numai ini numele domnului mereu ca tot ii lo ratignit pe isus hristos.?

  Răspuns
 69. Anonim

  Tati diavolii estea care fut capu ii stiu cai iasteapta iadu pe dinsii ca tata veata numai rau au facut sii so folosit numai ini numele domnului mereu ca tot ii lo ratignit pe isus hristos.?

  Răspuns
 70. Anonim

  Tati diavolii estea care fut capu ii stiu cai iasteapta iadu pe dinsii ca tata veata numai rau au facut sii so folosit numai ini numele domnului mereu ca tot ii lo ratignit pe isus hristos.?

  Răspuns
 71. Anonim

  Tati diavolii estea care fut capu ii stiu cai iasteapta iadu pe dinsii ca tata veata numai rau au facut sii so folosit numai ini numele domnului mereu ca tot ii lo ratignit pe isus hristos.?

  Răspuns
 72. Anonim

  Tati diavolii estea care fut capu ii stiu cai iasteapta iadu pe dinsii ca tata veata numai rau au facut sii so folosit numai ini numele domnului mereu ca tot ii lo ratignit pe isus hristos.?

  Răspuns
 73. Anonim

  Doamne ajuta! Amin.

  Răspuns
 74. Anonim

  Doamne ajuta! Amin.

  Răspuns
 75. Anonim

  Doamne ajuta! Amin.

  Răspuns
 76. Anonim

  Doamne ajuta! Amin.

  Răspuns
 77. Anonim

  Doamne ajuta! Amin.

  Răspuns
 78. Anonim

  Doamne ajuta! Amin.

  Răspuns
 79. Anonim

  Doamne ajuta ! Amin !

  Răspuns
 80. Anonim

  Doamne ajuta ! Amin !

  Răspuns
 81. Anonim

  Doamne ajuta ! Amin !

  Răspuns
 82. Anonim

  Doamne ajuta ! Amin !

  Răspuns
 83. Anonim

  Doamne ajuta ! Amin !

  Răspuns
 84. Anonim

  Doamne ajuta ! Amin !

  Răspuns
 85. Anonim

  Doamne ajuta Amin

  Răspuns
 86. Anonim

  Doamne ajuta Amin

  Răspuns
 87. Anonim

  Doamne ajuta Amin

  Răspuns
 88. Anonim

  Doamne ajuta Amin

  Răspuns
 89. Anonim

  Doamne ajuta Amin

  Răspuns
 90. Anonim

  Doamne ajuta Amin

  Răspuns
 91. Anonim

  Doamne ajuta Amin

  Răspuns
 92. Anonim

  Doamne ajuta

  Răspuns
 93. Anonim

  ALILUIA AMIN

  Răspuns
 94. Anonim

  DOAMNE AJUTA LA TOATĂ LUMEA AMIN

  Răspuns
 95. Anonim

  Amin😇🙏

  Răspuns
 96. Anonim

  Credinta ne va mantui! Amin!

  Răspuns
 97. Anonim

  Sa lucrezi 5zile pe luna câte 5ore și sa fii plătit de stat să le spui tâmpiților ca exista Dumnezeu asta înseamnă să fii mafiot sa nu-ți pese de necazul celui necăjit.

  Răspuns
 98. Anonim

  Doamne ajuta

  Răspuns
 99. Anonim

  Doamne ajută Amin

  Răspuns
 100. Anonim

  Doamne ajuta la toata lumea AMIN

  Răspuns
 101. Anonim

  Doamne isuse Hristoase iartane si da pace pe pamant

  Răspuns
 102. Anonim

  Atat timp cat sunteti curve morale care folositi religia ptr inavutire tot ce spuneti e fara valoare.

  Răspuns
 103. Anonim

  Doamne ajută Amin!!

  Răspuns
 104. Anonim

  Doamne ajuta ne! Amin!

  Răspuns
 105. Anonim

  Doamne Ajută 🙏

  Răspuns
 106. Anonim

  Doamne Ajută 🙏

  Răspuns
 107. Anonim

  Amin Doamne-ajută la toți amin mulțumim pentru tot Dumnezeu

  Răspuns
 108. Anonim

  Amin Doamne-ajută la toți amin mulțumim pentru tot Dumnezeu

  Răspuns
 109. Anonim

  Doamne Ajută! Amin!

  Răspuns
 110. Anonim

  Doamne Ajută! Amin!

  Răspuns
 111. Anonim

  Doamne Dumnezeu miluestene pre noi pacatosi robi tai amin

  Răspuns
 112. Anonim

  Doamne Dumnezeu miluestene pre noi pacatosi robi tai amin

  Răspuns
 113. Anonim

  Amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin

  Răspuns
 114. Anonim

  Amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin

  Răspuns
 115. Anonim
 116. Anonim

  Doamne ajuta !

  Răspuns
 117. Anonim

  Doamne ajuta !

  Răspuns
 118. Anonim

  Amin

  Răspuns
 119. Anonim

  Amin

  Răspuns
 120. Anonim

  Amin

  Răspuns
 121. Anonim

  Amin

  Răspuns
 122. Anonim

  Doamne ajută Amin

  Răspuns
 123. Anonim

  Amin

  Răspuns
 124. Anonim

  Doamne ajuta amin

  Răspuns
 125. Anonim

  Adevărat.

  Răspuns
 126. Anonim

  Slavă ție Isuse cristoase fiul lui Dumnezeu miluestene pe noi amin.

  Răspuns
 127. Anonim

  Amin

  Răspuns
 128. Anonim

  Amin!🙏🙏🙏

  Răspuns
 129. Anonim

  Amin

  Răspuns
 130. Anonim

  Doamne Isuse Hristoase fiul lui Dumnezeu miluiește-ne pe noi păcătoșii robii tăi. Amin.!!!

  Răspuns
 131. Anonim

  Doamne ajută

  Răspuns
 132. Anonim

  Doamne ajută

  Răspuns
 133. Anonim

  Amin

  Răspuns
 134. Anonim

  Amin

  Răspuns
 135. Anonim

  Doamne ajuta amin

  Răspuns
 136. Anonim

  Doamne ajuta amin

  Răspuns
 137. Anonim
 138. Anonim
 139. Anonim

  Doamne ajuta-ne să rezistăm, și putere să te iubim până la sfârșitul vieții.Amin!

  Răspuns
 140. Anonim

  Doamne ajută!👏

  Răspuns
 141. Anonim

  Doamne ajuta .

  Răspuns
 142. Anonim

  Doamne ajuta .

  Răspuns
 143. Anonim

  Doamne ajuta .

  Răspuns
 144. Anonim

  Doamne ajuta!
  Amin.

  Răspuns
 145. Anonim

  Doamne ajuta!
  Amin.

  Răspuns
 146. Anonim

  Doamne ajuta!
  Amin.

  Răspuns
 147. Anonim

  Doamne Isuse Hristoase iartane pe noi pacatosii si ne păzește de toate relele amin

  Răspuns
 148. Anonim

  Doamne Isuse Hristoase iartane pe noi pacatosii si ne păzește de toate relele amin

  Răspuns
 149. Anonim

  Doamne ajută tuturor! Amin!🙏🙏🙏

  Răspuns
 150. Anonim

  Doamne ajută tuturor! Amin!🙏🙏🙏

  Răspuns
 151. Anonim

  Doamne ajută tuturor! Amin!🙏🙏🙏

  Răspuns
 152. Anonim

  Doamne ajuta! Amin

  Răspuns
 153. Anonim

  Doamne ajuta! Amin

  Răspuns
 154. Anonim

  Doamne ajuta! Amin

  Răspuns
 155. Anonim

  Doamne Iisuse Hristoase Fiul lui Dumnezeu miluieste-ne!AMIN!

  Răspuns
 156. Anonim

  Doamne Iisuse Hristoase Fiul lui Dumnezeu miluieste-ne!AMIN!

  Răspuns
 157. Anonim

  Doamne Iisuse Hristoase Fiul lui Dumnezeu miluieste-ne!AMIN!

  Răspuns
 158. Anonim

  Doamne ajuta ! Amin.

  Răspuns
 159. Anonim

  Doamne ajuta ! Amin.

  Răspuns
 160. Anonim

  Doamne ajuta!Amin!

  Răspuns
 161. Anonim

  Doamne ajuta!Amin!

  Răspuns
 162. Anonim

  AMIN! DOAMNE AJUTA NE!

  Răspuns
 163. Anonim

  AMIN! DOAMNE AJUTA NE!

  Răspuns

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Статьи на русском языке

Статьи на русском языке