Selectați pagina

Icoana Maicii Domnului făcătoare de minuni de la Boian va fi adusă spre închinare în oraşele Zaporizhia şi Berdiansk

Icoana Maicii Domnului făcătoare de minuni de la Boian va fi adusă spre închinare în oraşele Zaporizhia şi Berdiansk

Pe 1 iulie icoana va sosi la Zaporizhia, iar pe 8 iulie va fi în Berdiansk.

În perioada 1-8 iulie 2017, Episcopia Bisericii Ortodoxe Zaporizhia din Ucraina va găzdui icoana Maicii Domnului „Plângătoare” de la mănăstirea Boian, Ucraina. Întâmpinarea icoanei, care este cunoscută datorită numărului mare de minuni, inclusiv vindecarea de cancer, va avea loc sâmbătă, pe 1 iulie, la ora 12.00, de către soborul episcopilor. După întâlnirea cu clericii oraşului Zaporizhia, în faţa icoanei va fi săvârşit un Tedeum.

Din 7 până pe 15 iulie 2017, icoana Maicii Domnului „Plângătoare” de la mănăstirea Boian, se va afla în Episcopia Bisericii Ortodoxe Berdyansk din Ucraina. Sâmbătă, la ora 14.00, icoana va sosi la Catedrala Naşterea Domnului din oraşul Berdyansk. Credincioşii dornici de a se închina şi ruga la această mare sfinţenie a Otodoxiei, vor avea posibilitatea să o facă până în seara zilei de 10 iulie.

Vă reamintim, în iulie 2017, în Ucraina va avea loc drumul Crucii cu icoane vechi şi recent apărute făcătoare de minuni ale Maicii Domnului.

Procesiunea va avea loc cu binecuvântarea Preafericitului Părinte Onufrie, Mitropolitul Kievului şi al întregii Ucraine, în ziua comemorării Sfântului întocmai cu Apostolii Marele Cneaz Vladimir, şi aniversarea Botezului Rusiei Kievene.

În timpul şederii icoanei făcătoare de minuni în biserici vor fi săvârșite Sfintele și Dumnezeieştele Liturghii, acatiste şi rugăciuni ale Maicii Domnului.

Sursa: aparatorul.md

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *