Selectați pagina

Iată cum trage sufletele în iad Papa Francisc: “Nu există iad. Sufletele celor care nu se căiesc dispar”

Iată cum trage sufletele în iad Papa Francisc: “Nu există iad. Sufletele celor care nu se căiesc dispar”

“Nu exista niciun iad in care sufletele pacatosilor sunt condamnate sa sufere pentru eternitate”, a declarat papa Francisc intr-un interviu publicat joi de cotidianul italian La Repubblica, informeaza DPA.

După moarte, sufletele oamenilor care se căiesc sunt iertate de Dumnezeu şi I se alătură în contemplare, ”însă sufletele acelora care nu se căiesc, şi care din acest motiv nu pot fi iertaţi, dispar”, a adăugat suveranul pontif, scrie protv.md

“Iadul nu există – ceea ce există este dispariţia sufletelor păcătoase”, a mai spus papa Francisc.

Liderul de la Vatican a fost intervievat de Eugenio Scalfari, un veteran jurnalist italian, ateu, care scrie cu regularitate articole despre credinţă şi religie şi care beneficiază de un acces special la conducătorul Bisericii Catolice.

În trecut, veridicitatea citatelor pe care jurnalistul italian le-a atribuit papei a fost pusă sub semnul întrebării, în special după ce Eugenio Scalfari, în vârstă de 93 de ani, a recunoscut că nu a folosit niciodată un reportofon în timpul realizării interviurilor sale.

Cu toate acestea, Vaticanul nu s-a plâns niciodată despre articolele publicate de Eugenio Scalfari, iar papa Francisc a continuat să îi acorde interviuri.

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.