Selectați pagina

Iată cum se va proiecta şi ne va vorbi antihristul, părînd că se ridică la cer şi aruncă cu foc

Iată cum se va proiecta şi ne va vorbi antihristul, părînd că se ridică la cer şi aruncă cu foc

Armata americană a dezvoltat o armă teribilă care va putea face aerul să-ți vorbească, fără să știi de unde vin sunetele…

Departamentul Apărării din Statele Unite desfășoară de mai mulți ani un program prin care încearcă să creeze tot felul de arme non-letale (JNLWP), folosite, în caz de conflict armat, pentru descurajarea inamicului. Potrivit Bigthink.com, un astfel de dispozitiv recent creat și aflat încă în teste este o armă care poate să transforme atomii din atmosferă în sunete. Pentru moment, mașinărie este capabilă de a răspândi, pe distanțe de câțiva km, sunete ciudate, dar în următorii trei ani, susțin surse din cadrul armatei, arma va putea converti atomii în cuvinte inteligibile. Cu alte cuvinte, am putea auzi voci venind dinspre nori, păduri sau câmpuri fără să le putem detecta sursa.

Acest sistem de arme este alcătuit din două lasere speciale: unul care poate genera explozii de lumină focalizată timp de aproximativ 10-15 secunde și un al doilea, un nano-laser, care prelucrează zonele impregnate de primul. Primul laser rupe electronii din moleculele de aer și creează o minge de plasmă, care este apoi lovită de cel de-al doilea laser, reglat într-o gamă foarte specifică de lungimi de undă. În acest fel, dispozitivul poate controla câmpul de plasmă, producând lumini și zgomote din ce în ce mai clare.

David Law, responsabil de divizia de tehnologie a JNLWD, este foarte încrezător în tehnologia lor: „Suntem foarte aproape de a ajunge să vorbim la distanțe foarte mari cu ajutorul acestui dispozitiv”.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ne găseşti şi pe:

Статьи на русском языке

Статьи на русском языке