Selectați pagina

Homosexualii spun că sunt discriminați de religie, dar Legea lui Dumnezeu nu discriminează

Homosexualii spun că sunt discriminați de religie, dar Legea lui Dumnezeu nu discriminează

,,9. Nu ştiţi, oare, că nedrepţii nu vor moşteni împărăţia lui Dumnezeu? Nu vă amăgiţi: Nici desfrânaţii, nici închinătorii la idoli, nici adulterii, nici malahienii, nici homosexualii,

10. Nici furii, nici lacomii, nici beţivii, nici batjocoritorii, nici răpitorii nu vor moşteni împărăţia lui Dumnezeu.” I Corinteni cap 6

pocainta metanii

Homosexualii spun că sunt discriminați de religie, dar Legea lui Dumnezeu nu discriminează

Păcatul lor e doar unul dintre cele multe care-i depărtează pe oameni de la Dumnezeu, doar că ei se încăpățânează să spună că păcatul lor nu e păcat. Noi, cei care avem măcar una dintre patimile enumerate mai sus, suntem în aceeași situație cu homosexualii: să primim sau nu pocăința!

Și acesta este, în realitate, păcatul lor. Nu patima homosexualității, ci luptă împotriva Legii. Ei vor să schimbe Legea lui Dumnezeu, doar ca să nu mai simtă povara conștiinței.

O altă metodă pentru a-și liniști focul conștiinței este cea folosită de mulți oameni cuprinși de celelalte păcate enumerate în citatul biblic: invocarea majorității.

Din păcate, așa ne liniștim toți conștiința: ,,dacă toți săvârșesc cutare păcat, nu mai e la fel de grav”. Punem presiune pe Dumnezeu, crezând că Dumnezeu se va lăsa impresionat de majoritate. Dar Dumnezeu a mai făcut alegeri de acest gen în istorie, lepădând majoritatea și alegând 2-3 oameni.

Din acest motiv, homosexualii vor ca tot mai mulți oameni să fie implicați în păcatul lor, crezând că astfel focul conștiinței nu-i va mai arde. Dar conștiința are veșnicia ei, la fel ca Legea scrisă în Biblie.

Dumnezeu a scris Legea in Natură, în Conștiință și în Biblie. Chiar dacă Biblia va dispărea, vor rămâne celelalte două care să-i mustre pe oameni.

Unii spun că în oamenii foarte păcătoși conștiința este anihilată. Dar, dacă intrăm puțin în domeniul psihologiei judiciare, vom descoperi că nu e deloc adevărat. Până și cei mai mari psihopați sunt într-o luptă continuă cu propria conștiință. Ba chiar, din mărturiile unor criminali in serie, mi-am dat seama că la unii oameni conștiința, încă din viață, ia forma aceleia pe care păcătoșii nepocăiți o vor avea în iad. Viermele acela care nu doarme, despre care ne-a spus Hristos. Conștiința care nu mai poate fi curățită prin pocăință, așa cum va fi în iad. Deși, aici pe pământ, toți avem dreptul și puterea de a ne curăți conștiința prin pocăință. Dar refuzăm. Și acest refuz al pocăinței este suferința pe care o simt homosexualii. Nicidecum ,, disprețul societății”…

P.S. Pocăința trebuie înțeleasă biblic și ortodox, nicidecum aderarea la vreo sectă a ,, pocăiților”:

1 Biblic: ,,mergi și nu mai păcătui”
2. Ortodox: spovedanie și toată lupta necesară pentru a scăpa de patima care ne stăpânește.

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Статьи на русском языке

Статьи на русском языке