Reuters-Russia-anti-gayCreșterea numărului de cereri pentru azil politic în Statele Unite din partea homosexualilor ruși este asociată cu adoptarea recentei legi care interzice promovarea relațiilor non-tradiționale, consideră membrii comitetului părintesc din Ural. „Părinții” nu ascund faptul că migrația susținătorilor relațiilor homosexuale îi bucură.

„Lasă să se ducă acolo unde doresc. Cu cât mai departe, cu atât mai bine. La urma urmei, sarcina noastră este de a proteja copiii noştri de astfel de informații”, – spune președintele Comitetului Părintesc din Ural, Eugeniu Jabreev.

Potrivit dl-lui, creșterea cererilor pentru acordarea azilului politic în SUA se explică prin adoptarea recentei „legi anti-gay,” raportează Nakanune.TV.

„Nu trebuie să ne supărăm pe nimeni, este o lege absolut justă. Faptul că homosexualii se tem de cineva şi se mut undeva – e problema lor. Probabil că ei au fost astfel educaţi: ba ei participă la parade gay, ba ei sunt speriaţi. Dar ar trebui să se întoarcă cu faţa spre noi. Nu putem să-i tolerăm în toate într-o astfel de măsură”, – spune indignat un apărător al relațiilor tradiționale.

Activistul social îndeamnă cuplurile de același sex să trateze cu stimă principiile morale.

„Homosexualii trebuie să ne respectă și să ne înțeleagă. Dacă nu le plac legile noastre, noi nu suntem de vină. Însă nu trebuie ca ei să se sărute în public şi să se ţină de mâini, mai ales în faţa copiilor”, a subliniat Jabreev.

Vă amintim că în America se observă o creștere a petițiilor din partea homosexualilor din Rusia pentru acordarea azilului politic. Deci, în acest an, au fost depuse 35 de cereri. Un an în urmă, autoritățile americane au primit 65 de cereri similare. Totodată, în 2011 au fost depuse aproximativ 35 de cereri, practic, de aproape două ori mai puțin. Iar înainte, în 2010 și mai devreme, aceste cereri au fost foarte rare. Între timp, Statele Unite ale Americii nu promit azil politic fanilor relațiilor homosexuale. În primul rând, America salvează homosexualii din Jamaica. Acolo persoanele gay sunt condamnate la 9 ani de închisoare.

Sursa: telegrafist.org via ecology.md